Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Espoo

Länsituulentie 10, Tapiola, 02100 Espoo 10677731

Harvoin tarjolla! Vuokrataan katutason liiketilaa Tapiolan kävelykeskustan ytimessä. Upea uudiskohde, joka rakentuu kiinni kauppakeskus AINOAan ja yhdistyy keskuspysäköintiin. Sisäkautta kulku metrolle ja bussiterminaaliin. Valmistuu keväällä 2021.

Osoite
Länsituulentie 10, 02100 Espoo
Tilatyyppi
Liiketilaa
32 - 550 m2
Vuokrahinta:
Vuokrausehdot kohteessa neuvotellaan asiakaskohtaisesti, vuokrat alkaen 25€/m²/kk.
Kiinteistö
Kiinteistö Oy Espoon Raitinkartano sijaitsee ainutlaatuisen Tapiolan kävelykeskustan ytimessä, Heikintorin ja uuden AINOAn välissä. Kokonaisuudessaan Raitinkartanoon tulee noin 6000 m² liiketilaa neljässä kerroksessa. Liiketilojen päälle kohoaa seitsemän kerrosta asuntoja.
Uudiskohde, joka valmistuu keväällä 2021. Raitinkartanon rakennuttaja on Merimieseläkekassa.

Kokonaisuus muodostuu vetovoimaisten toimijoiden yhteistyöllä. Tähän mennessä vahvistettuja naapureita ovat mm. Mehiläinen, Hesburger, Jufu, Mount Nepal sekä Beef&Grill.
Raitinkartano yhdistyy AINOAan kahdessa maanalaisessa kerroksessa sisäkäytävin, joiden kautta asiakkailla on kulkuyhteys metrolle, bussiterminaaliin sekä Tapiolan keskuspysäköintiin. Kohteessa on vielä vuokrattavana erikokoisia vapaita liiketiloja joka kerroksessa. Kysy lisää tilavaihtoehdoista puhelimitse tai oikealla puolella olevalla yhteydenottolomakkeella -->
Sijainti
Kohde sijaitsee voimakkaasti kehittyvän Tapiolan kaupallisessa keskipisteessä, viihtyisässä kävelykeskustassa. Välittömällä lähivaikutusalueella asuu tällä hetkellä 50 000 asukasta ja väkiluku kasvaa lähivuosina voimakkaasti lisä- ja täydennysrakentamisen ansiosta.
Ympäristö
Raitinkartano tarjoaa tilaa yrityksesi menestykselle keskellä vakiintunutta kaupallista ympäristöä, mutta moderneissa, upouusissa tiloissa. Tapiolan pitkään jatkunut uudistuminen alkaa olla loppusuoralla ja asiakkaat pääsevät nauttimaan tyylikkäästä ja viihtyisästä asiointiympäristöstä.
Pysäköinti
Kohde yhdistyy hisseillä Tapiolan keskuspysäköintiin (Tapiola Park), joka tarjoaa yli 2000 maanalaista pysäköintipaikkaa. Nopeaan asiointiin on lisäksi Tapionaukion ulkopysäköintialue kohteen itäpuolella.
Kulkuyhteydet
Uusi länsimetro tuo asiakkaat suoraan kohteen sisään ja bussiterminaali yhdistää Tapiolan tehokkaasti lähistön asuinalueisiin. Pyöräily-yhteydet ovat jo nyt hyvät ja reitteihin tullaan panostamaan vielä lisää lähivuosina. Omalla autolla Tapiola on erinomaisesti saavutettavissa laajalta alueelta ja Tapiola Parkin kapasiteetti on hyvä.
Muuta
Raitinkartanon tilojen vuokrauksesta vastaa Prometheus Partners Oy.

Uudiskohde

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Länsituulentie 10, Espoo

m
Yhteystiedot

Oy Prometheus Partners Ab

Terhi Sell
Puh. 050 300 3190

 http://www.prometheuspartners.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

BTOB

Business to Business boksi

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

MUUTTO

LUKITUS

Lukkokeskus on täyden palvelun lukkoliike Helsinki, Espoo, Vantaa