Uudiskohde

Vuokrataan liiketilat - Espoo

Kauppakeskus Länsituuli, Länsituuli 10, Tapiola, 02100 Espoo #10677731

Harvoin tarjolla: uutta liiketilaa Tapiolan kävelykeskustan ytimessä. Länsituuli on upea uudiskohde, jonka tilat yhdistyvät kauppakeskus AINOAan ja Tapiolan keskuspysäköintiin. Sisäkautta kulku metrolle ja bussiterminaaliin.

Osoite
Länsituuli 10, 02100 Espoo
Tilatyyppi
Liiketilaa
47 - 550 m2
Vuokrahinta:
Vuokrausehdot kohteessa neuvotellaan asiakaskohtaisesti, vuokrat alkaen 30€/m²/kk.
Kiinteistö
Länsituuli sijaitsee ainutlaatuisen Tapiolan kävelykeskustan ytimessä, Heikintorin ja Ainoan välissä. Länsituulessa on noin 6000 m² liiketilaa neljässä kerroksessa. Liiketilojen päälle rakentuu seitsemän kerrosta asuntoja.

Kokonaisuus muodostuu vetovoimaisten toimijoiden yhteistyöllä. Tähän mennessä vahvistettuja vuokralaisia talossa ovat mm. Aktia, Mehiläinen, Hesburger, Jufu, Coddler & Toddler, Mount Nepal, Beef&Grill, More Tea sekä Pati's Ice Bar.
Länsituulesta on sisäkautta asiakkailla kulkuyhteys metrolle, bussiterminaaliin sekä Tapiolan keskuspysäköintiin. Kohteessa on vielä vuokrattavana erikokoisia vapaita liiketiloja 1. kerroksessa sekä katutasolla. Kysy lisää tilavaihtoehdoista puhelimitse tai oikealla puolella olevalla yhteydenottolomakkeella -->
Sijainti
Kohde sijaitsee voimakkaasti kehittyvän Tapiolan kaupallisessa keskipisteessä, viihtyisässä kävelykeskustassa. Välittömällä lähivaikutusalueella asuu tällä hetkellä 50 000 asukasta ja väkiluku kasvaa lähivuosina voimakkaasti lisä- ja täydennysrakentamisen ansiosta.
Ympäristö
Länsituuli tarjoaa tilaa yrityksesi menestykselle keskellä vakiintunutta kaupallista ympäristöä, mutta moderneissa, upouusissa tiloissa. Tapiolan pitkään jatkunut uudistuminen alkaa olla loppusuoralla ja asiakkaat pääsevät nauttimaan tyylikkäästä ja viihtyisästä asiointiympäristöstä.
Pysäköinti
Kohde yhdistyy hisseillä Tapiolan keskuspysäköintiin (Tapiola Park), joka tarjoaa yli 2000 maanalaista pysäköintipaikkaa. Nopeaan asiointiin on lisäksi Tapionaukion ulkopysäköintialue kohteen itäpuolella.
Kulkuyhteydet
Uusi länsimetro tuo asiakkaat suoraan kohteen sisään ja bussiterminaali yhdistää Tapiolan tehokkaasti lähistön asuinalueisiin. Pyöräily-yhteydet ovat jo nyt hyvät ja reitteihin tullaan panostamaan vielä lisää lähivuosina. Omalla autolla Tapiola on erinomaisesti saavutettavissa laajalta alueelta ja Tapiola Parkin kapasiteetti on hyvä.
Muuta
Länsituulen tilojen vuokrauksesta vastaa Prometheus Partners Oy.
Rakennusvuosi
2021 (uudiskohde)

Uudiskohde

Yhteystiedot

Oy Prometheus Partners Ab

Terhi Sell
Puh. Näytä puhelinnumero 050 300 3190

  http://www.prometheuspartners.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Länsituuli 10, Espoo

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

LUKITUS

Lukkokeskus on täyden palvelun lukkoliike Helsinki, Espoo, Vantaa

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

MUUTTO