Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Intermezzo, Linnoitustie 3, Leppävaara, 02600 Espoo 10677287

Modernia ja joustavaa toimistotilaa uudistuvassa kohteessa. Intermezzon kiinteistö on osa Quartetto Business Parkia Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja aivan rakentuvan Raide-Jokeri linjan varrella. Vihtyisät tilat ja laadukkaat palvelut takaavat työntekijöiden ja vieraiden viihtyvyyden.

Osoite
Linnoitustie 3, 02600 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
87 - 655 m2
Tilajako
Jaettavissa - Kohteessa on vielä vapaana yksi 655 m2 tila 3. kerroksessa sekä 4. kerroksessa rakentuva alue pienemmille yrityksille, jossa on vapaana tilat 87 m2, 99 m2, 110 m2, 191 m2 ja 250 m2.
Kiinteistö
Kiinteistö on valmistunut vuonna 2012 ja sen palveluja ja tiloja uudistetaan parhaillaan uusia asiakkaita varten. Yhden kerroksen kerrosala on 1100 m2 ja kiinteistössä on yhteensä 6 kerrosta. Intermezzon asiakkailla on käytössä neljä maanlaista parkkikerrosta, joista on suora hissi yhteys toimistokerroksiin. Intermezzo yhdistyy lasisellassa kulkusillalla viereiseen Säteri 6 kiinteistöön, jonka laadukkaat palvelut ovat myös Intermezzon asiakkaiden käytössä.
Sijainti
Intermezzo sijaitsee Albergan esplanadin päässä, näkyvällä paikalla ja aivan rakentuvan Raide-Jokeri linjan varrella. Kohteeseen on loistavat julkiset yhteydet ja Kehä I kulkee aivan kiinteistön vierestä.
Ympäristö
Intermezzo on osa Leppävaaran vahvaa yrityskeskittymää. Alueen sadat yritykset, Leppävaaran alueen laajat palvelut ja helpot kulkuyhteydet tekevät ympäristöstä yhden suosituimmista alueista sijoittua.
Pysäköinti
Intermezzon asiakkaita hemmotellaan lämpimällä maanalaisella parkkihallilla, josta on hissiyhteys toimistokerroksiin. Pihalla on myös paikkoja vieraille.
Palvelut
Kohteeseen on tulossa aulapalvelu, joka palvelee kohteen asiakkaita ja heidän vieraitaan sekä huolehtii yleisestä turvallisuudesta. Aulapalveluun yhdistyy myös kahvila ja loungetila, jossa tarjoillaan huippukokki Matti Jämsenin viereisen kiinteistön BAD ravintolan tuotteita sen avautuessa elokuussa 2020. Aulan viihtyisät loungetilat sopivat vaikka inspiroivaan työskentelyyn tai rentoon tapaamiseen. Aulassa on myös upeat vuokrattavat neuvottelutilat 10 ja 12 hengelle. Ylimpään kerrokseen rakentuu myös 100 hengen koulutustilat, jotka on asiakkaiden vuokrattavissa tarpeen mukaan. Intermezzon asiakakat pääsevät käyttämään myös viereisen Säteri 6:n liikuntapalveluita, jotka tuottaa Innowellness. Kuntosali tulee vastaamaan palveluiltaan ja laadultaan kaupallisia saleja, mikä on erinomainen etu työhyvinvoinnin ja helpomman arjen kannalta.
Kulkuyhteydet
200 m rakentuva Raide-Jokeri, 50 m Bussi pysäkki, 900 m Leppävaaran juna-asema, 100 m Alepa pyöräasema, 300 m Kehä I, 6 km Aalto-yliopiston metroasema, 20 km Helsinki-Vantaa lentoasema
Vuokralaisia
Nerdy Net, Leppävaaran Kiinteistöhoito, Moonhill, HydraSpecma, Vahanen, Juhola, Opiframe, Instru Optiikka
Muuta
Kiinteistön uudistus valmistuu kovaa vauhtia ja ensimmäiset vuokralaiset ovat muuttaneet sisään keväällä 2020. Koronan aiheuttama poikkeustila on lykännyt kahvila- ja aulatoiminnan täydellistä avaamista näillä näkymillä elokuulle 2020.
Rakennusvuosi
2012
Kerros
3-4 / 6

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Linnoitustie 3, Espoo

m
Yhteystiedot

Juhola Business Park Management Oy

Antti Jalomäki
0400 317 091

 http://intermezzo.fi/
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan

Kaikki yritysmuuttoon

Palveleva perheyritys

Kaikki yritysmuuttoon

www.muuttokarhut.fi