Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Säteri 6, Säterinkatu 6, Leppävaara, 02600 Espoo 10677283

Vuonna 2001 valmistunutta Säteri 6 kohdetta uudistetaan parhaillaan kauttaaltaan vastaamaan tämän päivän työn tarpeita. Näkyvällä paikalla aivan rakentuvan Raide-Jokeri linjan varrella sijaitsevassa kiinteistössä on tarjolla modernia toimitilaa viidessä kerroksessa sekä loistavat palvelut Säteri 6:n asiakkaille, kuten huippukokki Matti Jämsenin BAD-lounasravintola. Aulapalvelu, kampaamo ja hulppeat liikuntatilat kattoterassilla viimeistelevät laadukkaan palvelutarjonnan.

Osoite
Säterinkatu 6, 02600 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
220 - 2624 m2
Tilajako
Yhden kerroksen huoneistoala on 1100 m2. Yksi kerros on mahdollista jakaa kahdelle tai kolmelle asiakkaalle. Kahdelle jaettaessa tilat jakautuvat 564 m2 ja 467 m2 kokoisiin tiloihin. Kolmelle jaettaeassa tilat jakautuvat 564 m2, 249 m2 ja 219 m2 kokoisiin tiloihin.
Kiinteistö
Kiinteistön sydän on näyttävä, lasitettu atrium-aula, joka tarjoaa inspiroivan työympäristön ja edustavat puitteet vieraille. Maisemahissi kuljettaa omiin kerroksiin, joista kaikista on näkymä aulaan.
Sijainti
Säteri 6 sijaitsee Albergan esplanadin päässä, näkyvällä paikalla ja aivan rakentuvan Raide-Jokeri linjan varrella. Kohteeseen on loistavat julkiset yhteydet ja Kehä I kulkee aivan kiinteistön vierestä.
Ympäristö
Säteri 6 on osa Leppävaaran yrityskeskittymää ja yhdistyykin Quartetto Business Parkin Intermezzo taloon lasisella kulkusillalla. Alueen sadat yrityset, Leppävaaran alueen laajat palvelut ja helpot kulkuyhteydet tekevät ympäristöstä yhden suosituimmista alueista sijoittua.
Palvelut
Kohteessa on aulapalvelu, joka palvelee kohteen asiakkaita ja heidän vieraitaan sekä huolehtii yleisestä turvallisuudesta. Huippukokki Matti Jämsenin BAD-lounasravintola on tulossa atrium-aulan yhteyteen. BAD on paikka, missä voit nauttia päivän parhaan hetken laadukkaan lounaan parissa. Luonnollisesti ravintola hoitaa myös kiinteistön cateringpalvelut. Aulan yhteydessä on myös suosittu BOH&EME kampaamo. Säteri 6 liikuntapalvelut tuottaa Innowellness. Kiinteistön kuntosali tulee vastaamaan palveluiltaan ja laadultaan kaupallisia saleja, mikä on erinomainen etu työhyvinvoinnin ja helpomman arjen kannalta.
Kulkuyhteydet
200 m rakentuva Raide-Jokeri, 50 m Bussi pysäkki, 900 m Leppävaaran juna-asema, 100 m Alepa pyöräasema, 300 m Kehä I, 6 km Aalto-yliopiston metroasema, 20 km Helsinki-Vantaa lentoasema
Vuokralaisia
SKF, BOH&EME, Awillas, Tarkett, Hifab, Qoco
Muuta
Kiinteistön remontti valmistuu kovaa vauhtia ja ensimmäiset vuokralaiset muuttavat sisään kesäkuussa 2020. Koronan aiheuttama poikkeustila on lykännyt ravintolan avaamista näillä näkymillä elokuulle 2020.
Vapautuu
01.07.2020
Rakennusvuosi
2001
Saneerausvuosi
2020
Kerros
2-4 / 6

Näkyvällä paikalla

Hissi

Videoesittely

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Säterinkatu 6, Espoo

m
Yhteystiedot

Juhola Business Park Management Oy

Juhola Business Park Management
Antti Jalomäki
0400 317 091
antti.jalomaki@juhola.com

Juhola Business Park Management
Janette Varho
040 749 4923
janette.varho@juhola.com

 https://www.sateri6.fi/
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan

Kaikki yritysmuuttoon

Palveleva perheyritys

Kaikki yritysmuuttoon

www.muuttokarhut.fi