Takaisin

Vuokrataan toimistotilat, liiketilat, tuotantotilat, varastotilat, autotalli/-hallitilat - Kangasala

Kiinteistö oy Kärppäkallio, Hampuntie 3A, Kangasala, 36100 Kangasala 10673988

Kärppäkallion halli on uusi vuonna 2018 valmistunut arkkitehtuurillisesti edustavan näköinen ja tarjoaa erinomaiset olosuhteet liiketoiminnalle Kallion kaltaisella yritysalueella toimiville yrityksille. Kyseessä ei ole perinteinen karu teollisuushallityyppi, vaan laadukkaita halleja, jotka sisältävät myös ajanmukaista ja laadukasta toimistotilaa – vuokrataso on tähän nähden maltillinen.

Osoite
Hampuntie 3A, Kangasala, 36100 Kangasala
Tilatyyppi
Toimistotilaa
90 m2
Liiketilaa
2030 m2
Tuotantotilaa
2030 m2
Varastotilaa
2030 m2
Autotalli/-hallitilaa
2030 m2
Yhteensä
2120 m2
Tilajako
Jaettavissa - Koy Kärppäkallio sijaitsee osoitteessa Hampuntie 3A omalla 4.965 m2 tontilla.Kärppäkallion halli on 2.120 m2 käsittävä tila kokonaisuudessaan hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tila on korkea isolla siltanosturilla varustettu VEKO-teräshalli. Rakennus on valmistunut vuonna 2018.
Kiinteistö
Kiinteistö on uutta vastaavassa kunnossa ja vuonna 2018 valmistunut kohde on laadukkaasti toteutettu. Kohteen muunneltavuus on hyvä, sillä suhteellisen pienillä muutostöillä pystytään tekemään uusien vuokralaisen tarpeita vastaavat tilat. Hintataso on maltillinen ottaen huomioon kohteen sijainnin sekä korkean laatutason.
Sijainti
Kohde sijaitsee Kangasalan länsipuolella kasvavalla Kallion yritysalueella.Kallion yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä alueella, joka on kehittynyt positiivisesti erityisesti viimeisen kolmen vuoden ajan. Tampereen keskustaan on matkaa vain 12 kilometriä. Kohde sijaitsee valtatie 12:n välittömässä läheisyydessä, jolloin matka Tampereen keskustaan taittuu noin 15 minuutissa.

Kangasalan kauppakeskittymään, jossa sijaitsee muun muassa Prisma ja Hong Kong on Kallion alueelta vain 1,5 kilometriä.

Raumalta Huittisten, Tampereen ja Lahden kautta Kouvolaan johtavan valtatie 12:sta eli Lahdentien liikenteen ennustetaan kehittyvän positiivisesti.

Kangasalan kauppakeskittymään, jossa sijaitsee muun muassa Prisma ja Hong Kong on Kallion alueelta vain 1,5 kilometriä.
Ympäristö
Kallion alueen vetovoimasuutta lisää alueen läheisyyteen rakennettavan Ojala-Lamminrahkan asuinalue, joka on Tampereen ja Kangasalan yhteinen hanke alueella, joka sijaitsee noin 10 kilometrin etäisyydellä sekä Tampereen että Kangasalan keskustoista.

Lamminrahkan alue on osa Kangasalan yritysaluekokonaisuutta, johon myös Kallion yritysalue kuuluu – nämä alueet täydentävät toisiaan eivätkä toimi kilpailijoina. Nopeat kulkuyhteydet valtateille, Tampereen ja Kangasalan keskustojen läheisyys, hyvä joukkoliikennetarjonta sekä lähialueiden suuri asukasmäärä mahdollistavat vetovoimaisen laajan työpaikka-alueen. Alueelle rakennetaan sekoittuneita työpaikka-alueita, joissa voi olla toimisto- ja palvelutyöpaikkoja sekä monipuolista pienteollisuutta. Lisäksi työpaikkojen välittömään läheisyyteen rakennetaan niihin liittyvää myymälä- ja varastotilaa.
Pysäköinti
Kohteella on runsaasti pysäköintitilaa ja tarvittaessa tontille saadaan lisää parkkipaikkoja.
Palvelut
Kangasalan kauppakeskittymään, jossa sijaitsee muun muassa Prisma ja Hong Kong on Kallion alueelta vain 1,5 kilometriä. Kohteen lounasravintola tarjoaa kotiruokalounaspalveluja Kangasalan Kallion alueella.
Kulkuyhteydet
Kohde sijaitsee valtatie 12:n välittömässä läheisyydessä, jolloin matka Tampereen keskustaan taittuu autolla noin 15 minuutissa. Lisäksi Tampereen raitiovaunun pidemmän aikavälin suunnitelmissa kohteen läheisyyteen on suunniteltu rakennettavan myös raitiovaunupysäkki.
Vuokralaisia
Blue Import BIM Oy, Kuiskaaja Oy, Sarastia Oy sekä Herkkuperhe Oy
Muuta
Ole yhteydessä, niin räätälöidään teille toimiva tilakokonaisuus!
Rakennusvuosi
2018
Kerros
1 / 1

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Siltanosturi

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Hampuntie 3A, Kangasala, Kangasala

m
Yhteystiedot

Samla Toimitilat II Ky

Samla Toimitilat Ky
Kauppakatu 18 C 35
40100 JYVÄSKYLÄ
Puh. 050-395 1900

 http://www.samlacapital.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kaikki yritysmuuttoon