Takaisin

Myydään liiketilat - Oulu

Heikinkatu 6 LT 1, Keskusta, 90100 Oulu 10673193

Rakenteilla olevasta Asunto Oy Oulun Timantista tarjolla erittäin hyvällä paikalla aivan keskustan tuntumasta liiketila talon katutasosta. Liiketilan koko on 147m2. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lattioihin asennetaan kunkin huonetilan käyttötarkoituksen mukainen lattiamateriaali. Tiloissa on myös tietoliikennekaapelointi. Autopaikat myydään erillisenä osakkeena. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen lunastusosuuden ja näin vapaudut tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Mikäli et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuuden tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Saat hyvän sijainnin ja lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden valita itsellesi parhaiten sopivan maksutavan. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan vaan se ilmoitetaan aina erikseen huoneiston tiedoissa. Arvioitu valmistuminen on keväällä 2021.

Osoite
Heikinkatu 6 LT 1, 90100 Oulu
Tilatyyppi
Liiketilaa
147 m2
Myyntihinta:
131400.00 EUR, velaton myyntihinta 264600.00 EUR
Kiinteistö
Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta / Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Muuta
Rahoitusvastikkeet ja muut maksut tarkentuvat myöhemmin. Hoitovastike on alustava arvio.
Yhtiölaina on tasalyhenteinen ja laina-aika on 25v(rak.aika ja kaksi asumisvuotta ovat lyhennysvapaita valmistumisen jälkeen).Asumisaikana korko on 12 kk Euribor+0,90% marginaali. Viitekoron ja marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutosesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Lainaa voi halutessaan maksaa pois valmistumisen yhteydessä tai hallinnon luovutuksen yhteydessä (n. 3 kk:n kuluttua valmistumisesta). Myöhemmin lainaa voi lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina.
Velaton hinta omalla tontilla 370.604,09e.
Vapautuu
kevät 2021
Huoneiden lukumäärä
1
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Heikinkatu 6 LT 1, Oulu

m
Yhteystiedot

OP Koti Oulu Oy LKV

Oulu Isokatu 14
Isokatu 14
90100 OULU
Olemme avoinna arkisin klo 9.30-16.30.

Eija Tyybäkinoja
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
0400 941 615

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan

Kaikki yritysmuuttoon

Palveleva perheyritys

Kaikki yritysmuuttoon

www.muuttokarhut.fi