Takaisin

Vuokrataan varastotilat - Jyväskylä

Jyväskylän Konttori, Jyväskylän Yliopistonkatu 28, 40100 Jyväskylä 10669951

Yliopistonkadun konttori sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa, jossa ostoskeskusten, ravintoloiden ja hotellien kattavat palvelut ovat käden ulottuvilla joka päivä. Aikoinaan puhelinpalatsina tunnetun kiinteistön modernit puitteet ja palvelut tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia parempaan työntekoon.

Osoite
Jyväskylän Yliopistonkatu 28, 40100 Jyväskylä
Tilatyyppi
Varastotilaa
20 - 74 m2
Tilajako
Edullinen ydinkeskustan Varastotila palvelujen läheisyydessä. Sisäänkäynti kohteen sisäpihalta. Autolla pääsee ihan viereen. Vapautuminen heti.
Vuokrahinta:
140 - 518 €/kk
 
Vuokraan sisältyy vesi, lämpö
Kiinteistö
Kiinteistön historiaa huokuva julkisivu kätkee taakseen yli 8 000 neliötä, josta löytyy toimitiloja aina sadan neliön toimistosta tuhansien neliöiden kokonaisuuksiin. Aktiiviset remontointi- ja kunnostustoimenpiteet ovat pitäneet huolen, että talotekniikka vastaa nykyajan tarpeita, ja talon sisustus on uusittu kokonaan viimeisen kymmenen vuoden aikana. Puhelinpalatsina tunnetun talon julkisivu on entisöity vanhaan asuunsa, mikä tekee siitä kiinnostavan ja persoonallisen näyn Jyväskylän katukuvassa.
Sijainti
Yliopistonkadun konttori sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa, jossa ostoskeskusten, ravintoloiden ja hotellien kattavat palvelut ovat käden ulottuvilla joka päivä.
Ympäristö
Ydinkeskustan kattavat ravintolapalvelut antavat runsaasti valinnanvaraa niin asiakkaiden kanssa lounastamiseen kuin työpaikan yhteisille after work -illoillekin.
Pysäköinti
Yliopistonkadun konttorilaisten autoille löytyy tilaa talon kellarikerroksesta ja takapihalta, ja vieraiden autoille on paljon vapaita paikkoja konttorin välittömässä läheisyydessä.
Palvelut
Konttorit-konsepti on Samla Toimitilat Ky:n ja Samla Toimitilat II Ky:n omistamia toimitilakiinteistöjä, jotka sijaitsevat kehittyvien kasvukeskusten avainpaikoilla. Konttorit-konsepti on toimistotilakonsepti, jonka tarkoituksena on tehdä toimistoarjesta mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa. Konttorit-konseptiin kuuluu palveluita kahvila- ja kokouspalveluista hierontaan, jotka kaikki ovat varattavissa helposti yhteisestä Konttorit-intrasta.
Kulkuyhteydet
Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan Yliopistonkadun konttorin asukkaat saavat nauttia keskustan palveluiden yltäkylläisyydestä ja hyvistä kulkuyhteyksistä.
Vuokralaisia
Konttorin suurimpia vuokralaisia ovat Keski-Suomen maistraatti, Elisa, Firstbeat Technologies ja Plusterveys Hammaslääkärit.
Lisätietoa saneerauksista
Rakennettu 1962, saneeraus 1989 – 1995, pintaremontoitu 2007-2018.
Rakennusvuosi
1962
Saneerausvuosi
1995
Kerros
1 / 4
Energiatehokkuusluokka
D

Katutasossa

Hissi

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Jyväskylän Yliopistonkatu 28, Jyväskylä

m
Yhteystiedot

Samla Toimitilat II Ky

Kauppakatu 18 C 35
40100 JYVÄSKYLÄ

 http://www.samlacapital.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan

Kaikki yritysmuuttoon

Palveleva perheyritys

Kaikki yritysmuuttoon

www.muuttokarhut.fi