Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Jyväskylä

Jyväskylän Konttori, Jyväskylän Yliopistonkatu 28, 40100 Jyväskylä 10663229

Vuokrataan siisti ydinkeskustan 21m2 toimistotila jäähdytyksellä. Sisäänkäynti Yliopistonkadun puolelta. Mahdollista vuokrata kalustettuna. Vuokrattavissa heti, ota yhteyttä niin käydään katsomassa tilaa!

Osoite
Jyväskylän Yliopistonkatu 28, 40100 Jyväskylä
Tilatyyppi
Toimistotilaa
21 m2
Tilajako
Kalustettu ja siisti ydinkeskustan toimistotila palvelujen läheisyydessä. Sisäänkäynti Yliopistonkadun puolelta. Vapautuminen heti.
Pohjapiirros
Tila soveltuu
Koulutus, coworking
Vuokrahinta:
391 €/kk
 
Vuokraan sisältyy lämpö, jäähdytys
Kiinteistö
Kiinteistön historiaa huokuva julkisivu kätkee taakseen yli 8 000 neliötä, josta löytyy toimitiloja aina sadan neliön toimistosta tuhansien neliöiden kokonaisuuksiin. Aktiiviset remontointi- ja kunnostustoimenpiteet ovat pitäneet huolen, että talotekniikka vastaa nykyajan tarpeita, ja talon sisustus on uusittu kokonaan viimeisen kymmenen vuoden aikana. Puhelinpalatsina tunnetun talon julkisivu on entisöity vanhaan asuunsa, mikä tekee siitä kiinnostavan ja persoonallisen näyn Jyväskylän katukuvassa.
Sijainti
Yliopistonkadun konttori sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa, jossa ostoskeskusten, ravintoloiden ja hotellien kattavat palvelut ovat käden ulottuvilla joka päivä.
Ympäristö
Ydinkeskustan kattavat ravintolapalvelut antavat runsaasti valinnanvaraa niin asiakkaiden kanssa lounastamiseen kuin työpaikan yhteisille after work -illoillekin.
Pysäköinti
Yliopistonkadun konttorilaisten autoille löytyy tilaa talon kellarikerroksesta ja takapihalta, ja vieraiden autoille on paljon vapaita paikkoja konttorin välittömässä läheisyydessä.
Palvelut
Konttorit-konsepti on Samla Toimitilat Ky:n ja Samla Toimitilat II Ky:n omistamia toimitilakiinteistöjä, jotka sijaitsevat kehittyvien kasvukeskusten avainpaikoilla. Konttorit-konsepti on toimistotilakonsepti, jonka tarkoituksena on tehdä toimistoarjesta mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa. Konttorit-konseptiin kuuluu palveluita kahvila- ja kokouspalveluista hierontaan, jotka kaikki ovat varattavissa helposti yhteisestä Konttorit-intrasta.
Kulkuyhteydet
Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan Yliopistonkadun konttorin asukkaat saavat nauttia keskustan palveluiden yltäkylläisyydestä ja hyvistä kulkuyhteyksistä.
Vuokralaisia
Konttorin suurimpia vuokralaisia ovat Keski-Suomen maistraatti, Elisa, Firstbeat Technologies ja Plusterveys Hammaslääkärit.
Lisätietoa saneerauksista
Rakennettu 1962, saneeraus 1989 – 1995, pintaremontoitu 2007-2018.
Rakennusvuosi
1962
Saneerausvuosi
1995
Kerros
1 / 4
Huoneiden lukumäärä
1
Energiatehokkuusluokka
D

Katutasossa

Hissi

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Jyväskylän Yliopistonkatu 28, Jyväskylä

m
Yhteystiedot

Samla Toimitilat II Ky

Ilari Joensivu
Kauppakatu 18 C 26
40100 JYVÄSKYLÄ

 http://www.samlacapital.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Lukitus ja turvasuojaus

Lukkokeskus on täyden palvelun lukkoliike Helsinki, Espoo, Vantaa

Kaikki yritysmuuttoon

Valomainonta

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

BtoB mainonta

Business to Business boksi