Takaisin
Ulkokuva

Vuokrataan/myydään/sijoitus toimistotilat, liiketilat, tuotantotilat, varastotilat, työtilat, tontti, autotalli/-hallitilat, muut tilat - Oulu

Kelatie 9, 90630 Oulu 10657531

Nyt varattavissa uudesta rakennettavasta toimitilakiinteistöstä laadukasta toimisto- , varasto-, autotalli sekä täyskorkeaa hallitilaa. Myynti ja vuokraus tarpeen mukaan

Osoite
Kelatie 9, 90630 Oulu
Tilatyyppi
Toimistotilaa
32 - 96 m2
Liiketilaa
300 m2
Tuotantotilaa
300 m2
Varastotilaa
300 m2
Työtilaa
300 m2
Tontti
3605 m2
Autotalli/-hallitilaa
30 - 270 m2
Muuta tilaa
300 m2
Yhteensä
30 - 300 m2
Kiinteistö
Laadukas ja hyvin viimeistelty toimitilarakennus, jossa toimistotilat yläkerrassa tien puoleisella päädyssä ja talli-/hallitilat takana ja sivulla. Toimistotiloihin oma tyylikäs katettu sisäänkäyntiporras ja autoille katospaikat. Etupiha viimeistellään nurmetuksin, kivetyksin ja istutuksin. Tontti aidataan ja piha-alue asfaltoidaan. Piha alue on riittävän laaja esim. yhdistelmäajoneuvojen kulkea. 2 Liittymää tekee tontilla liikkumisesta sujuvaa suuremmallakin kalustolla.

Toimistotilaa on saatavilla 30-40 m² yksiköissä tai yhdessä n. 90 m² tilana mahdollistaen väljät työtilat 8-12 henkilölle. Nopealla varaajalla on mahdollisuus muunnella tilat toiveidensa mukaiseksi.

Tallitilaa on yhteensä reilut 60 m² kahdella nosto-ovella, tila on jaettavissa myös pienemmäksi 30 m² tilaksi. Tallin yhteyteen saatavilla erillistä varastotilaa 10-20 m². Talli voidaan varustaa esimerkiksi parvella tai lattiaan upotettavalla autonosturilla. Tilan korkeus n. 3,5 mahdollistaa korkeuden puolesta henkilöautojen nostamsien. Tila varustellaan määräysten mukaisin kaivoin ja vesieristein siten, että se mahdollistaa myös autojen pesun. Kysy tarjous vuokrasta tai tilan ostosta omaksi!

Hallitila on 6,5 m korkeaa ja oviaukot 4,7 m korkeat mahdollistaen esim. kuorma-autojen säilytyksen ja huollon. Hallitilassa varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Hallitilaa on yhteensä n. 220 m² kahdella nosto-ovella, jaettavissa myös kahdeksi pienemmäksi
tilaksi. Hallitila voidaan varustaa lattiaan upotettavalla henkilöautonostimella, parvella tai esimerkiksi erillisellä taukotilalla asiakkaan
toiveiden mukaan. Hallissa voimavirta ja lämmin/kylmä vesi. Kulutus mitattavissa osakekohtaisesti. Lämmitysmuoto kaukolämpö.
Pihalta säilytystilaa tarpeen mukaan. Samalle tontille saatavilla edullisesti myös täyskorkeaa kylmää katostilaa kaluston säilytykseen!


Sijainti
Ruskonselän kehittyvällä ja vilkkaalla teollisuusalueella uudella osalla Lassila&Tikanojan lähistöllä osoitteessa Kelatie 9. Tontti on "kulmatontti" ja rakennettava halli näkyy suoraan Liitintielle Kelatien päästä. Loistava sijainti keskellä vilkasta teollisuuskylää kaikkine palveluineen. Nopea kulkuyhteys Kuusamontielle ja moottoritielle.
Ympäristö
Alueen kadut on juuri asfaltoitu, viheralueet maisemoitu ja istutettu sekä kevyen liikenteen väylät päällystety. Tontti viimeistellään viheraluein ja istutuksin. Tontti rajautuu 3 sivultaan metsään ja 1 sivulta Kelatiehen.
Pysäköinti
Tontilla runsaasti pysäköintitilaa niin henkilöautoille kuin raskaalle kalustollekkin. Henkilöautoille rakennetaan lisäksi autokatos. Raskaalle kalustolle mahdollista rakentaa kylmää katostilaa tontin takareunaan.
Palvelut
Kaikki teollisuuden palvelut, vuokraamot ja lounasruokalat kivenheiton päässä. Lisäksi ruokakaupat, päiväkodit, koulut, kuntosalit ym. välittömässä läheisyydessä.
Kulkuyhteydet
Nopea kulkuyhteys Kuusamontielle josta liittyminen heti moottoritielle, ei turhaa ruuhkassa jonottamista työmatkoilla. Myös pyörätieverkosto perille saakka.
Muuta
Pyydä rohkeasti tarjous tarpeidesi mukaisesta tilasta, niin neuvotellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Kelatie 9, Oulu

m
Yhteystiedot
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan

Kaikki yritysmuuttoon

Palveleva perheyritys

Kaikki yritysmuuttoon

www.muuttokarhut.fi