Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Teollisuuskatu 13-15, Vallila, 00510 Helsinki 10657153

Toimistotalo TK13-15 – edelläkävijän sijainti vetovoimaisessa Vallilassa!

Osoite
Teollisuuskatu 13-15, 00510 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
300 - 10800 m2
Kiinteistö
Vallilan sydämessä Teollisuuskatu 13-15:ssa sijaitseva toimistotalo käy läpi muodonmuutoksen, jossa tilat uudistetaan ja suunnitellaan joustamaan yrityksesi muuttuvien tilatarpeiden mukaan. Sijainti ei voisi olla parempi, sillä aluetta kehitetään parhaillaan ja Vallilan vetovoima voimakkaassa kasvussa, joten nyt on oikea aika muuttaa Vallilan toimitiloihin ja valita yrityksellesi edelläkävijän sijainti.

Toimistotalo sijaitsee näkyvällä paikalla Teollisuuskadun varressa, josta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet joka suuntaan. Myös lähiympäristön runsaat palvelut ovat kätevästi saatavilla, mm. syksyllä 2019 avautunut Mall of Tripla ja hotelli.

Ota yhteyttä nyt ja suunnitellaan yhdessä yrityksesi tilatarpeita vastaavat tilat!
Sijainti
Vallilan alue on osa nopeasti muuttuvaa ja tiivistyvää Helsingin kantakaupunkia, jossa entisiä teollisuusalueita otetaan asumisen, liike-elämän ja kulttuurin käyttöön. Helsingin kaupunkistrategiassa
tavoitteena on luoda Teollisuuskadun akselista merkittävä työpaikkojen, liike-elämän ja kaupunkikulttuurin keskittymä ja säilyttää samalla Vallilan rouhea luonne entisenä teollisuusalueena. Samalla parannetaan alueen yhteyksiä kaikilla kulkumuodoilla. Alueella on jo isoja pääkonttoreita mm. OP, Nordea, Amer ja S-ryhmä. Vanhalle konepajan alueelle kehitetään parhaillaan The Train Factory –nimistä kulttuuri- ja tapahtumakeskusta.
Pysäköinti
Rakennuksen kellarikerroksessa on n. 80 autopaikkaa vuokralaisten käytettävissä. Lisäksi vieressä sijaitseva Qpark Vallila tarjoaa 700 autopaikkaa.
Palvelut
Toimistotalo TK13-15 tarjoaa käyttäjäpalveluina vastaanotto- ja kokouspalvelut sekä ravintolan/kahvilan.
Kulkuyhteydet
Reilun kilometrin päässä sijaitseva Pasilan asema on Suomen toiseksi vilkkain asema. Kilometrin päässä on myös Sörnäisten metroasema. Teollisuuskatua pitkin kulkevat bussit kulkevat aivan kohteen edestä.
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Teollisuuskatu 13-15, Helsinki

m
Yhteystiedot

YIT Suomi Oy

Panuntie 11, 00620 Helsinki
+358 20 433 111

Tuula Klemetti
Toimitilojen vuokratarjouspyynnöt
+358 40 048 1104

 https://www.yit.fi/toimitilat
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kaikki yritysmuuttoon