Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Helsinki

Katariinankatu 4, Kruununhaka, 00170 Helsinki 10651229

Vuokrattava liiketila sijaitsee Bockin talossa joka on yksi Senaatintoria vierustavista uusklassisista rakennuksista.

Osoite
Katariinankatu 4 , 00170 Helsinki
Tilatyyppi
Liiketilaa
157 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Tilaan on käynti niin Katariinakadulta kuin Kaupungintalon sisäpihalta.
Katariinankatu on osittainen kävelykatu, jossa sallittu vain julkinen liikenne ja huoltoajo. Tilassa on toiminut remontin valmistumisesta 2013 saakka MadeBy Helsinki.

Idyllinen miljöö, kiinnostava historia, kaunis kivijalka, lukuisat sisäpihat ja näyttävä arkkitehtuuri tekevät Torikortteleiden alueesta persoonallisen Helsingin kohtaamispaikan.
Sijainti
Torikortteleihin johtavat kauppakatuna tunnettu Aleksanterinkatu, viherbulevardi Esplanadi, ja rantaliikenne kaukaa idästä saakka. Senaatintorille, Kauppatorille ja sieltä lähtevälle Suomenlinnan lautalle suuntaavat lähes kaikki Helsingissä matkailevat.
Ympäristö
Koko Torikortteleiden ympäristö elää mielenkiintoista ja vauhdikasta muutoksen aikaa: Allas Sea Pool -merikylpylä laajeni, Kauppahalli on vastikään uusittu ja Kauppatorin uudistus seuraa sitä. Maailmanpyörä ja Kanavarannan uusi ravintolakeskittymä kuuluvat samaan merellisen Helsingin kokonaisuuteen.

Torikortteleiden välittömässä ympäristössä Kruununhaassa, Katajanokalla, Kaartinkaupungissa, Kluuvissa ja Suomenlinnassa on kaikkiaan 14 400 asukasta ja 37 000 työpaikkaa (Helsingin tilastollinen vuosikirja 2018).

Koko Torikortteleiden ympäristö elää mielenkiintoista ja vauhdikasta muutoksen aikaa: Allas Sea Pool -merikylpylä, Kauppahalli ja Kauppatorin uudistus seuraa sitä. Maailmanpyörä ja Kanavarannan uusi ravintolakeskittymä kuuluvat samaan merellisen Helsingin kokonaisuuteen.
Kulkuyhteydet
• Raitiovaunut 2, 3, 4, 5, 7 kulkevat vierestä ja läpi Torikortteleiden
• Kaisaniemen metroaseman lähin uloskäynti 300 metrin päässä
• Lauttalinjat Suomenlinnaan
• Hop-on-hop-off-bussit pysähtyvät viereen
• Lähin parkkihalli P-Kluuvi, P-Tähtitorninmäki ja P-Kasarmintori myös lähellä
• Kaupunkifillariparkki vieressä
Vuokralaisia
Naapurista löytyy mm. Lapuan Kankurit, Lumoan Store sekä vastapaatä liiketilaa kävijä ennätyksiä lyövä kaupungin museo sekä suitsutettu kahvila-viinibaari El Fant.

Torikortteleissa on tällä hetkellä 19 ravintolaa ja kahvilaa, pieniä putiikkeja, uusi kaupunginmuseo, radiokanava, art house -elokuvateatteri, oma panimo, kultasepänliike, yli 100-vuotias hattuliike, salakapakka – ja vaikka mitä muuta!

Tarkemmat tiedot

Vapautuu
02.09.2019
Rakennusvuosi
1763
Saneerausvuosi
2013

Katutasossa

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10651229, Katariinankatu 4

m
Yhteystiedot

Torikorttelit

PL 4
00099 Helsingin kaupunki

  https://www.torikorttelit.fi/
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan