Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Helsinki

Katariinankatu 4, Kruununhaka, 00170 Helsinki 10651229

Hyvinvointia, kukkia, designia, kiertotaloutta… Inspiroiva tila taipuu moneen! Tämä liiketila ei sovellu ravintola- tai kahvilatoimintaan.

Osoite
Katariinankatu 4, 00170 Helsinki
Tilatyyppi
Liiketilaa
157 m2
Kiinteistö
Liiketilan puolella on 2 WC:tä ja siihen kuuluu myös tapahtumanurkkauksena toiminut 20 neliön syvennys, josta löytyy minikeittiö vesipisteineen. Liiketila on täysin remontoitu 2012-2013.

Tämä valoisa, avara ja kaunis liiketila houkuttelee astumaan sisään niin Katariinankadun kuin kaupungintalon sisäpihankin puolelta. Julkista tilaa oleva sisäpiha on yksi alueen viehättävimmistä ja se mahdollistaa vaikkapa kivojen pop up -tapahtumien järjestämisen.

Tilassa on toiminut sen remontin valmistumisesta asti kädentaidon ammattilaisten kollektiivi MadeBy Helsinki. Mitä seuraavaksi?

Kaunis Katariinankatu on yksi Helsingin keskustan kapeimpia katuja ja sen empiretyyliset rakennukset kuuluvat kaupungin vanhimpiin. Mukulakivinen raitiokävelykatu kulkee Senaatintorilta Kauppatorille.

1700-luvulla rakennettu Bockin talo on toiminut niin raatihuoneena, huutokauppakamarina kuin vankilanakin. Talo on nykyisin osa Helsingin kaupungintalokorttelia.

Sijainti
Torikortteleihin johtavat kauppakatuna tunnettu Aleksanterinkatu, viherbulevardi Esplanadi, ja rantaliikenne kaukaa idästä saakka. Senaatintorille, Kauppatorille ja sieltä lähtevälle Suomenlinnan lautalle suuntaavat lähes kaikki Helsingissä matkailevat.
Ympäristö
Torikortteleiden välittömässä ympäristössä Kruununhaassa, Katajanokalla, Kaartinkaupungissa, Kluuvissa ja Suomenlinnassa on kaikkiaan 14 400 asukasta ja 37 000 työpaikkaa (Helsingin tilastollinen vuosikirja 2018).

Koko Torikortteleiden ympäristö elää mielenkiintoista ja vauhdikasta muutoksen aikaa. Helsingin merellisen keskustan kehittämisen kokonaisuutta täydentävät omalta osaltaan myös mm. Allas Sea Pool -merikylpylä, Kauppahalli, kehittyvä Kauppatori, Maailmanpyörä ja Kanavarannan uusi ravintolakeskittymä.

Torikorttelit-hanke liittyy laajemminkin merellisen keskustan kehittämiseen ja sen esiintuomiseen.
Kulkuyhteydet
• Raitiovaunut 2, 4, 5, 7 kulkevat vierestä ja läpi Torikortteleiden
• Kaisaniemen metroaseman lähin uloskäynti 300 metrin päässä
• Lauttalinjat Suomenlinnaan
• Hop-on-hop-off-bussit pysähtyvät viereen
• Lähin parkkihalli P-Kluuvi, P-Tähtitorninmäki ja P-Kasarmintori myös lähellä
• Kaupunkifillariparkki vieressä
Vuokralaisia
Naapurista löytyy mm. Lapuan Kankurit, hehkutettu kahvila-viinibaari El Fant ja kävijäennätyksiä rikkova kaupunginmuseo. Sisäpihan puolella sijaitsee vuoden 2019 ravintolaksi nimetty Chapter.

Torikortteleissa 18 ravintolaa ja kahvilaa, 20 kivijalkaputiikkia, kaupunginmuseo, radiokanava, art house -elokuvateatteri, oma panimo, kultasepänliike, yli 100-vuotias hattuliike, salakapakka – ja vaikka mitä muuta!
Vapautuu
02.09.2019
Rakennusvuosi
1763
Saneerausvuosi
2013

Katutasossa

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Katariinankatu 4, Helsinki

m
Yhteystiedot

Torikorttelit

PL 4
00099 Helsingin kaupunki

 https://www.torikorttelit.fi/
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan

Kaikki yritysmuuttoon

Palveleva perheyritys

Kaikki yritysmuuttoon

www.muuttokarhut.fi