Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Satamakaari 35C, Vuosaari, 00980 Helsinki 10650508

Toisen kerroksen muuntojoustava avotoimistotila. Toimisto on mahdollista jakaa kahteen n. 180m2 osaan.

Osoite
Satamakaari 35C, 00980 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
181 m2
Kiinteistö
Vuosaaren Service Center on osa vuonna 2008 valmistunutta modernia ja nykyaikaista logistiikkakeskusta. Service Center muodostuu kahdesta eri rakennuksesta, joista satamanpuoleisessa osassa on modernia ja muunneltavaa toimistotilaa ja toisessa toimii satamakoneiden huolto- ja korjauspiste. Kiinteistöllä on valokuituyhteys ja toimistotiloissa jäähdytys. Rakennuksen käyttäjiä palvelee ensimmäisen kerroksen lounasravintola.

Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsev...
Sijainti
Vuosaaren Service Center -rakennus sijaitsee Vuosaaren satamassa aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan. Logistiikkakeskuksen etäisyydet Turunväylälle (E18) on 30 minuuttia, Hämeenlinnan väylälle (E12) on 20 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuu...
Pysäköinti
Logistiikka-alueen pysäköintitilat sijaitsevat Vuosaaren Porttikeskuksen yhteydessä olevassa pysäköintihallissa, jossa on tilaa tarjolla noin 460 autolle.
Muuta
Toisen kerroksen muuntojoustava avotoimistotila. Toimisto on mahdollista jakaa kahteen n. 180m2 osaan.

Katso lisätiedot
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Satamakaari 35C, Helsinki

m
Yhteystiedot

Logicor Oy

Tommi Savinainen
050 324 1616

 http://www.logicor.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kaikki yritysmuuttoon