Vuokrataan toimistotilat - Vantaa

Harkkokuja 2, Aviapolis, 01510 Vantaa #10649732

Loistavan uudiskohteen raikkaat mahdollisuudet! Vapaata muokattavaa toimistotilaa.

Osoite
Harkkokuja 2, 01510 Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotilaa
1000 m2
Pohjapiirros
Kiinteistö
Uudiskohteen sijainti Aviapoliksen nopeasti kasvavalla yritysalueella takaa hyvän näkyvyyden ja saavutettavuuden.
Harkkokuja sijaitsee Vantaan Aviapoliksen nopeasti kasvavalla yritysalueella, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Kohde nousee näkyvälle paikalle erinomaisten kulkuyhteyksien ympäröimänä Kehä III:n ja Tuusulantien risteykseen.
Harkkokuja on kolmen toimistotalon muodostama 18 000 m²:n kokonaisuus. Kohteen rakennustyöt toteutetaan kolmessa vaiheessa. Ensimmäisenä valmistuvan toimistotalon laajuus on 6 000 m² ja se tarjoaa työpisteitä tilaratkaisusta riippuen n. 330 henkilölle. Talot tarjoavat erikokoisia tiloja 70 m²:stä alkaen koko talon käyttäjälle.
Tammiston monipuolinen ostoskeskittymä, kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo hotelleineen tarjoavat monipuoliset palvelut lähietäisyydellä.
Sijainti
Kohde sijaitsee erinomaisten ja monipuolisten liikenneyhteyksien äärellä Vantaan Aviapoliksessa. Kehä III:n ja Tuusulantien risteyksessä sijaitsevalle kohteelle on hyvät bussiyhteydet valtaväyliä pitkin. Etäisyys lentokentälle on noin 3 km, Tikkurilaan 5 km ja Helsingin keskustaan noin 15 km.
Pysäköinti
Autopaikat kiinteistön pihassa ja autohallissa
Palvelut
Tammiston monipuolinen ostoskeskittymä, kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo hotelleineen tarjoavat monipuoliset palvelut lähietäisyydellä. Tilat ja palvelut ovat räätälöitävissä käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Peruspalveluihin kuuluvat aulapalvelu, ravintola, catering, asiakas-extranet sekä kokoustilat.
Kulkuyhteydet
Lähimmälle bussipysäkille 200 m
Lähimmälle juna-asemalle 2 km
Lentokentälle 5 min
Vapautuu
Kysy
Kerros
1
Ympäristöluokitus
GRESB-2023
Ota yhteyttä

Sponda Oy

Yrjönkatu 29C, 00100 Helsinki
Näytä puhelinnumero 020 43131

Sponda Oy

  https://www.sponda.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Harkkokuja 2, Vantaa

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin