Takaisin

Vuokrataan toimistotilat, liiketilat - Mäntsälä

Pohjoinen Pikatie 8, Jussinkorpi, 04600 Mäntsälä 10644409

Sijoitu erinomaiselle liikepaikalle Mäntsälään, Juustoportin myymälän yhteyteen!

Osoite
Pohjoinen Pikatie 8, 04600 Mäntsälä
Tilatyyppi
Toimistotilaa
100 - 250 m2
Liiketilaa
100 - 250 m2
Yhteensä
100 - 250 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Vuokrattavana myymälä-/liiketilaa erinomaiselta paikalta Mäntsälästä. Tämä on mahdollisuuksien liikepaikka, jolla asiakasvirta on taattu!

Juustoportin kahvila-ravintola sekä erikoisuuksiakin tarjoava myymälä houkuttelevat paikalle tauon tarpeessa olevat matkaajat. Tänne tullaan viettämään viihtyisää taukoa – samalla, kun aikuiset nauttivat kupin kahvia leipäjuuston kera, saavat lapset lypsää Isabella-lehmää. Samalla pysähdyksellä voi ihailla kauniita keramiikkaesineitä ja sisustustuotteita, joita tarjoaa Pentikin tehtaanmyymälä. Suurella pihalla on erinomaiset pysäköintimahdollisuudet tankkauspisteineen. 

Joustavaa liiketilaa näkyvällä paikalla

Vuokrattava myymälätila on kooltaan 110 neliötä ja se sijaitsee heti sisäänkäynnin vieressä oikealla. Vuokrattavaan kokonaisuuteen on mahdollista liittää myös toisessa kerroksessa sijaitseva pieni toimistotila. Vuokrattavaa liiketilaa voidaan myös saada järjestettyä joustavasti lisää asiakkaan tarpeiden mukaan jopa 250 neliöön saakka.

Näkyvyys liiketilaan on erinomainen suurten näyteikkunoiden ansiosta. Suuret ikkunat avautuvat suoraan parkkipaikalle ja houkuttelevat asiakkaat liiketilaan. Kokonaisuudessaan siisti, valoisa ja erittäin hyvin toimiva liiketila.

Taattua asiakasvirtaa liikenteellisesti vilkkaalla paikalla

Elinvoimainen kauppapaikka sijaitsee liikenteellisesti loistavalla paikalla 4-tien varressa, pohjoisen liittymän välittömässä läheisyydessä. Tämä houkutteleva tila sopii erinomaisesti esimerkiksi elintarvikealan toimijan erikoistuotteiden myymäläksi tai leipomon myymäläksi.

Tilassa on valmiina kaikki onnistumisen edellytykset liiketoiminnallesi – tartu tilaisuuteen ja kysy lisää! 

Tarkemmat tiedot

Kerros
1
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10644409, Pohjoinen Pikatie 8

m
Yhteystiedot

LogisTila Oy - Järkeviä toimitilaratkaisuja

Jäspilänkatu 18, 04251 Kerava

Veikko Lahtinen
050 5522 660

 http://www.logistila.fi/
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan