Vuokrataan toimistotilat, liiketilat - Mäntsälä

Pohjoinen Pikatie 8, Jussinkorpi, 04600 Mäntsälä #10644409

Sijoitu erinomaiselle liikepaikalle Mäntsälään, Juustoportin myymälän yhteyteen!

Osoite
Pohjoinen Pikatie 8, 04600 Mäntsälä
Tilatyyppi
Toimistotilaa
100 - 250 m2
Liiketilaa
100 - 250 m2
Yhteensä
100 - 250 m2
Kiinteistö
Vuokrattavana myymälä-/liiketilaa erinomaiselta paikalta Mäntsälästä. Tämä on mahdollisuuksien liikepaikka, jolla asiakasvirta on taattu!

Juustoportin kahvila-ravintola sekä erikoisuuksiakin tarjoava myymälä houkuttelevat paikalle tauon tarpeessa olevat matkaajat. Tänne tullaan viettämään viihtyisää taukoa – samalla, kun aikuiset nauttivat kupin kahvia leipäjuuston kera, saavat lapset lypsää Isabella-lehmää. Samalla pysähdyksellä voi ihailla kauniita keramiikkaesineitä ja sisustustuotteita, joita tarjoaa Pentikin tehtaanmyymälä. Suurella pihalla on erinomaiset pysäköintimahdollisuudet tankkauspisteineen. 

Joustavaa liiketilaa näkyvällä paikalla

Vuokrattava myymälätila on kooltaan 110 neliötä ja se sijaitsee heti sisäänkäynnin vieressä oikealla. Vuokrattavaan kokonaisuuteen on mahdollista liittää myös toisessa kerroksessa sijaitseva pieni toimistotila. Vuokrattavaa liiketilaa voidaan myös saada järjestettyä joustavasti lisää asiakkaan tarpeiden mukaan jopa 250 neliöön saakka.

Näkyvyys liiketilaan on erinomainen suurten näyteikkunoiden ansiosta. Suuret ikkunat avautuvat suoraan parkkipaikalle ja houkuttelevat asiakkaat liiketilaan. Kokonaisuudessaan siisti, valoisa ja erittäin hyvin toimiva liiketila.

Taattua asiakasvirtaa liikenteellisesti vilkkaalla paikalla

Elinvoimainen kauppapaikka sijaitsee liikenteellisesti loistavalla paikalla 4-tien varressa, pohjoisen liittymän välittömässä läheisyydessä. Tämä houkutteleva tila sopii erinomaisesti esimerkiksi elintarvikealan toimijan erikoistuotteiden myymäläksi tai leipomon myymäläksi.

Tilassa on valmiina kaikki onnistumisen edellytykset liiketoiminnallesi – tartu tilaisuuteen ja kysy lisää! 
Kerros
1
Yhteystiedot

LogisTila Oy

Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava

Veikko Lahtinen
Näytä puhelinnumero 050 5522 660

Etsimme asiakkaalle oikeat ja toimivat toimitilaratkaisut sekä autamme hyödyntämään kannattavasti jo käytössä olevia toimitiloja. Toimitilavalikoimastamme löytyvät kaikki yritysten tarvitsemat toimitilat: varastotilat, tuotantotilat, toimistotilat sekä liiketilat.

  http://www.logistila.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Pohjoinen Pikatie 8, Mäntsälä

 

Muuttavan yrityksen palvelut

HALLIT

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

LUKITUS

Lukkokeskus on täyden palvelun lukkoliike Helsinki, Espoo, Vantaa

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.