Kiinteistökokonaisuus
Kiinteistökokonaisuus
porraskäytävä Minna Canth
porraskäytävä Minna Canth

Vuokrataan toimistotilat - Kuopio

MINNA CANTHINKATU 4, MInna Canthinkatu 4, 70100 Kuopio #10630482

Entisen satama-altaan paikalle rakennettu rakennuskokonaisuus valmistui vuonna 1941, joka toimi SOK:n konttorirakennuksena. Liiketilaa Minna Canthinkadulla on tarjolla eri kerroksissa ja erikokoisina kokonaisuuksina. Tilat ovat joustavia ja muunneltavissa haluttuun tasoon asti. Toimitilojen sijainti satamassa on mitä parhain — aivan Kuopion Kallaveden tuntumassa.

Osoite
MInna Canthinkatu 4, 70100 Kuopio
Tilatyyppi
Toimistotilaa
20 - 270 m2
Tilajako
Jaettavissa
Erikokoista toimisto- ja liiketilaa, muunneltavissa
Pohjapiirros
Vuokra
Sovitaan erikseen
 
Vuokraan sisältyy vesi, lämpö
Kiinteistö
On sanottu, että Minna Canthinkatu 4 edustaa ulkoarkkitehtuuriltaan SOK:n valkoista funkkista. Rakennus kuuluu Kuopion funktionalismin helmiin. Sitä on kutsuttu sataman näyttävimmäksi rakennukseksi ja on osa kaupungin sataman puoleista julkisivua.Tilojen ohella funktionalismin piirteet ovat korostuneet porrashuoneissa sekä ovissa ja ikkunoissa, niiden materiaaleissa ja detaljeissa.
Sijainti
Sijainti on uskomattoman kauniin Kallaveden rannalla, n. 800 m päässä ydinkeskustan palveluista. Satama-alue sisävesiliikenteineen ja satamakahviloineen on tärkeimpiä vetovoimakohteita Kuopiossa.
Ympäristö
Kallaveden, matkustajasataman läheisyydessä, jossa kaikkina vuodenaikoina tapahtumaa.
Pysäköinti
Sisäpihalla lämmitystolpallisia paikkoja (n. 15), lisäksi kadunvarsipysäköintipaikkoja sekä maksullinen sataman pysäköintialue aivan vieressä.
Palvelut
Samassa kiinteistössä toimivat K-Kauppa sekä Pizzeria ja muut keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.
Muuta
Tätä rakennusta on kutsuttu sataman näyttävimmäksi rakennukseksi, jonka ikkunoista luonnonvalo pääsee valtoimenaan valaisemaan korkeita avaria tiloja. Tilat ovat valoisat ja avarat. Huonekorkeus ja suuret ikkunat tuovat tiloihin näyttävyyttä ja ne ovat muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin. Tiloista löytyy oma keittiö, saniteettitilat ja erikoisuutena oma pankkiholvi!

Kiinteistön yläkerrassa löytyy tilaussauna, jossa pääsee nauttimaan sataman löylyistä ja vilvottelemaan upeisiin maisemiin kattojen ylle.Tämä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde!
Vapautuu
01.02.2023
Rakennusvuosi
1941

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Ota yhteyttä

PPWest Oy

PPWest Oy
Ahjokatu 22
40320 JYVÄSKYLÄ
Näytä puhelinnumero +358400 242 838

Pyydä lisätietoa

Kohteesta MInna Canthinkatu 4, Kuopio

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT