Takaisin

Vuokrataan toimistohotelli - Tampere

Ratinankuja 1, 33100 Tampere 10629887

Uusi MOW Supernova coworking-hubi tarjoaa tilaa työlle, ajattelulle ja kokouksille. Supernovasta löydät inspiroivat työtilat yhden tai jopa 20 henkilön tarpeisiin.

Osoite
Ratinankuja 1, 33100 Tampere
Tilatyyppi
Toimistohotelli
5 - 70 m2
Tila soveltuu
Coworking
Kiinteistö
Valoisat ja luovat funkkistilat tarjoavat upeat puitteet sekä keskittymiseen että verkostoitumiseen. Supernovan rennossa työyhteisössä on helppo antaa luovuuden kukoistaa, ja ainutlaatuiset kokous- ja tapahtumatilat jäävät taatusti mieleen. Tule tutustumaan ja kysy lisää Samilta (040 922 4205) tai Kattalta (040 559 2542) tai meilaa: supernova@mow.fi.
Sijainti
Supernova on erinomaisella paikalla kaupungin ytimessä palveluiden äärellä, Kauppakeskus Ratinan yhteydessä.
Sijainti on rauhallinen, ja sisäänkäynti löytyy Ratinankujan kävelykadulta.
Pysäköinti
Läheisestä ulkopysäköinnistä tai pysäköintihallista voi vuokrata pysäköintipaikkoja.
Palvelut
Kokoustilat, tapahtumatila, SLURP-kahvit, Thoreaun vedet ja tuoreet popcornit. Vastaanottotiski, IT-tuki sekä tulostimet. Lainattavat sähköpotkulaudat, kaupunkipyörät ja sähköautot. Aamujumpat, afterworkit, kirjasto. Tässä joitakin esimerkkejä siitä, mitä jäsenyytemme sisältää varsinaisen työpisteen lisäksi.

Kauppakeskus Ratinan monipuoliset palvelut ovat naapurikiinteistössä, kulku sisäkautta mahdollinen.
Kulkuyhteydet
Supernova sijaitsee linja-autoaseman vieressä ja rautatieasemalle on lyhyt kävelymatka. Hyvät paikallisliikenteen ja kevyen liikenteen yhteydet.
Muuta
Mothership of Work (MOW) on Spondan kehittämä coworking hubi, joka tarjoaa inspiroivan työympäristön ja –yhteisön lisäksi kattavat palvelut IT-tuesta ja lainafillareista aulapalveluihin. Etsit sitten tilapäistä tai vakituista tilaa itsellesi tai isommalle yritykselle, MOWin tilat sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Voit vuokrata MOWista yksittäisen työpisteen itsellesi tai vaikka huoneen koko tiimille. MOWsta löydät vaihtoehdot omiin tarpeisiisi. Tutustu eri jäsenyysmahdollisuuksiimme (alkaen 250 e/kuukausi).
Rakennusvuosi
1938
Saneerausvuosi
2018
Energiatehokkuusluokka
B
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Ratinankuja 1, Tampere

m
Yhteystiedot

Sponda Oyj

Sami Viitala
+358 40 922 4205

 http://www.sponda.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kaikki yritysmuuttoon