Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Tapiolan keskustorni, 02100 Espoo 10623401

Soita nyt tai vieraile tiloissamme saadaksesi lisätietoja.

Osoite
Tapiolan keskustorni , 02100 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
20 - 50 m2
Tilajako
Jaettavissa
Tila soveltuu
Coworking

Kohdekuvaus

Muuta
Varaa oma henkilökohtainen työpöytä modernissa, inspiroivassa ja kannustavassa yhteistoimistossa kaupungissasi. Lisäetuna saat lisäksi käyttöösi 30 neliömetrin edestä yhteisiä tiloja, joita voit käyttää tarpeittesi mukaan – kaikki tämä yhdessä kaiken kattavassa paketissa.

Voit varata yhteistoimistosta työpöydän yhdestä huippusijainneistamme ja saat käyttöösi kaikki yhteiset tilamme kaikilla ohjelmaamme kuuluvilla paikkakunnilla. Varatussa työtilassasi voit nauttia omasta säilytystilasta ja käyttää myös täysin varusteltua business lounge -tilaa, jossa on taukoalueita ja saapumisjärjestyksessä jaettavia työpisteitä, nopea Internet-yhteys sekä kaikki palvelut, joita modernilta työtilalta voi odottaa.

Räätälöimme toimitilan vastaamaan tarpeitasi, mukaan lukien 1–100 työpöytää tai enemmänkin, jotta voit keskittyä työskentelyyn työntekopaikan sijaan.

Meillä on laaja valikoima ammattimaisia, inspiroivia ja yhteistyötä edistäviä työtiloja sekä yhteisöjä. Regus on auttanut jo yli 2,5 miljoonaa ihmistä mukaan työtilavallankumoukseen. Työskentele missä, milloin ja miten vain ammattimaisissa tiloissamme, jotka on suunniteltu lisäämään tuottavuutta.

Meillä on yli 3 000 kohdetta ja 100 000 toimitilaa, joiden pinta-alat vaihtelevat 5 ja 1 000 neliömetrin välillä, joten meillä on varmasti työtila jokaiseen tarpeeseen.

Tiedustele nyt

Tarkemmat tiedot

Jaettavissa

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10623401, Tapiolan keskustorni

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan