Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Hiilikatu 3, Salmisaari, 00180 Helsinki 10622859

Vuokrattavana toimistotilaa Helsingistä Salmisaaresta.

Osoite
Hiilikatu 3, 00180 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
72 - 726 m2
Kiinteistö
Vuokrattava toimistotila on kolmannen kerroksen toimistokombo, jossa on useita neuvotteluhuoneita, kaksi keittiötä taukotiloineen sekä kuusi wc:tä. Osassa tilasta on kokolattiamatto. Kokonaisuus on muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Tila voidaan vuokrata yhtenä kokonaisuutena tai jakaa kahdelle käyttäjälle, jolloin tilakokonaisuudet ovat 72/654 m². 

Toimitilaa merellisessä Helsingissä

Technopolis vuokraa Helsingin Ruoholahdessa vapaata toimitilaa Länsiväylän varresta upein merinäköaloin. Salmisaaren paraatipaikalla kohoavat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimistoja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa Helsingistä. Toimitilat sijaitsevat meren välittömässä läheisyydessä, 10min päässä keskustasta metron, raitiovaunun ja vilkkaan bussiliikenteen varrella.

Ruoholahden moderneilla toimistotiloilla on erittäin korkea käyttöaste. Kampuksen vilkas ilmapiiri näkyy aamusta iltaan toimitilojen suositussa ravintolassa ja kahvilassa. Toimistojen sydämestä löytyvät Technopoliksen ystävällinen aulapalvelu sekä yritysten omat asiakasvastaavat, jotka pystyvät auttamaan yrityksiä nopeasti yllättävissäkin tilatarpeissa. Aulojen tyylikkäät loungetilat tarjoavat maksutonta työtilaa ja rennompaa kokousmiljöötä oman toimiston ulkopuolella.

Kiinnostuitko? Kysy lisää! 
Kerros
3
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Hiilikatu 3, Helsinki

m
Yhteystiedot

LogisTila Oy - Järkeviä toimitilaratkaisuja

Jäspilänkatu 18, 04251 Kerava

Rauno Nurmi
050 5522 683

 http://www.logistila.fi/
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan

Kaikki yritysmuuttoon

Palveleva perheyritys

Kaikki yritysmuuttoon

www.muuttokarhut.fi