Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Valimotie 21, Pitäjänmäki, 00380 Helsinki 10616287

Vuokrattavana siistiä, upouutta toimistotilaa Helsingistä Pitäjänmäeltä.

Osoite
Valimotie 21 , 00380 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
400 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Vuokrattava toimistotila sijaitsee kiinteistön kuudennessa kerroksessa. Siistiä, modernisoitua toimistotilaa, jossa on runsaasti avotilaa ja työhuoneita sekä hyvät sosiaalitilat. Tila voidaan vuokrata yhtensä kokonaisuutena tai jakaa esimerkiksi kahdelle käyttäjälle, jolloin tilajaot ovat 329/524 m². Tila on heti vapaa.

Kiinteistö ja sijainti

Valimo 21 on täysin uudistuva kiinteistö, joka tarjoaa tehokasta toimitilaa paraatipaikalta Helsingistä Pitäjänmäestä. Kiinteistön upouudet tilat ovat muuttovalmiita lokakuussa 2018. Tämän kolme rakennusta yhdistävän kiinteistön viihtyisät, modernisoidut toimitilat muokataan tulevan käyttäjän tarpeisiin vaikkapa kerroksia yhdistelemällä.

Kiinteistössä on kattavat ja laadukkaat business park -palvelut, ja kokonaisuudesta löytyy myös lastauslaituri ja tavarahissit. Syksyllä Warrior Coffee Roastery tulee tarjoamaan kahvila- ja baristapalvelut inspiroivassa ympäristössä kiinteistön valoisassa atriumissa. Sodexo Bistro tarjoaa premiumtason lounasruokaa laadukkaista raaka-aineista. Kiinteistössä on myös crosstrainer-sali joka on varusteltu laadukkailla välineillä ja laitteilla.

Kiinteistö sijaitsee Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Bussipysäkille on matkaa vain sata metriä. Juna-asema sijaitsee vain 400 metrin matkan päässä, ja sekä Helsingin että Espoon suuntaan kulkee runsaasti junia. Autolla saapuville pysäköintitilaa löytyy kiinteistön kellarista ja pihasta.

Tarkemmat tiedot

Kerros
6
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10616287, Valimotie 21

m
Yhteystiedot

LogisTila Oy - Järkeviä toimitilaratkaisuja

Jäspilänkatu 18, PL 26, 04251 Kerava

Maria Hoikkala
050 527 5595

  http://www.logistila.fi/
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kalusteet

Tavarakellari