Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Vantaa

Sähkötie 8, Tammisto, 01510 Vantaa 10612700

Vuokrattavaksi tulossa liiketilaa Vantaalta Tammistosta.

Osoite
Sähkötie 8 , 01510 Vantaa
Tilatyyppi
Liiketilaa
1170 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Vuokrattava liiketila sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, katutasossa. Tilat ovat otettavissa käyttöön rakennuksen peruskorjausvaiheen jälkeen marraskuussa 2018.

Kiinteistö ja sijainti

Kiinteistö on tällä hetkellä maahantuonti- ja logistiikkayritysten käytössä. Rakennus on osittaisen peruskorjauksen tarpeessa, jonka lisäksi rakennuksen sisällä tehdään samalla muutostöitä, jolla rakennuksen käyttö muutetaan kaupallisemmaksi. Korjaustöissä uusitaan julkisivut ja sisällä tehdään tilojen uudelleenjärjestelyt. Kiinteistöön haetaan kaupallisia toimijoita, joille tarjotaan monipuolisesti tiloja: myymälä-, ravintola- ja kahvilatiloja, toimistotiloja sekä varastotiloja. Tilat ovat käyttövalmiina arviolta marraskuussa 2018.

Kiinteistö Sähkötie 8 sijaitsee Vantaalla Tammistossa keskeisellä paikalla, ja omaa hyvän näkyvyyden sekä saavutettavuuden valtaväylien ja keskeisen sijainnin ansiosta. Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee alle 5 kilometrin päässä. Kiinteistö sijaitsee lähellä suurta Jumbon ja Flamingon kaupallista kokonaisuutta, keskellä Tammistoa tunnettujen myymäläketjujen ympäröimänä.

Tarkemmat tiedot

Kerros
1
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10612700, Sähkötie 8

m
Yhteystiedot

LogisTila Oy - Järkeviä toimitilaratkaisuja

Jäspilänkatu 18, 04251 Kerava

Maria Hoikkala
  050 527 5595

  http://www.stth.fi/
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kalusteet

Tavarakellari