Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Itsehallintokuja 4, Leppävaara, 02600 Espoo #10612523

Vuokrattavissa toimistotilaa 100 - 10 000 m² Polaris Business Parkista.

Osoite
Itsehallintokuja 4, 02600 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
100 - 6000 m2
Kiinteistö
Polaris Business Parkiin kaksi uutta toimistotaloa

Polaris Business Park koostuu viidestä toimistotalosta ja pysäköintitalosta. Suunnitteluvaiheessa on vielä kaksi taloa, Sirius ja Spica, joista on vuokrattavissa toimistotilaa 100 - 10 000 m².

Polariksessa voit keskittyä työssäsi olennaiseen. Tilaratkaisut ovat muuntojoustavat ja kustannustehokkaat. Tilat ovat viihtyisät ja toimivat, ja tarjolla olevat palvelut ovat monipuoliset.

Toimitila on edustava ja moderni, ja sinne on helppo saapua sekä julkisilla kulkuneuvoilla että omalla autolla. Junat Helsinkiin kulkevat Leppävaaran asemalta kymmenen minuutin välein. Lähin bussipysäkki on aivan kiinteistön vieressä. Polariksessa on myös runsaasti parkkitilaa sekä pihalla että parkkihallissa omalla autolla saapuville.

Leppävaara on yksi Suomen nopeimmin kasvavista yrityskeskittymistä. Se on strategisesti loistavassa kohdassa, usean väylän syöttöliikenteen saavutettavissa – ei yhden reitin varassa. Etäisyydet sekä Helsingin keskustaan että lentoasemalle ovat optimaaliset. 
 
Vapautuu
Heti
Kerros
1
Yhteystiedot

LogisTila Oy

Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava

Hanna Temmes
Näytä puhelinnumero 050 527 5595

  http://www.logistila.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Itsehallintokuja 4, Espoo

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

HALLIT