Takaisin
Uudiskohde

Vuokrataan toimistotilat, liiketilat - Jyväskylä

Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä 10610411

Kankaan Arkki valmistuu Kankaan parhaalle paikalle kiinni vanhaan paperitehtaaseen. Kankaan Arkin tilat ovat modernia, asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan muunneltavaa monikäyttötilaa. Suunnittelussa huomioidaan tilojen jakaminen myös useammalle käyttäjälle.

Osoite
Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä
Tilatyyppi
Toimistotilaa
100 - 3000 m2
Liiketilaa
30 - 150 m2
Yhteensä
130 - 3150 m2
Tilajako
Jaettavissa - Uudisrakennuksen kerrosala on noin 800 m2. Kerros on jaettavissa.
Kiinteistö
Kankaan Arkki tarjoaa yrityksille parhaat palvelut niiden tarpeiden mukaisesti: esimerkiksi aulapalvelun, siivouksen, kopioinnin, postituksen ja asiakaspalvelun.
Rakennukseen tulee kahvila sekä lounas- ja iltaravintola, joka palvelee myös yritysten tilaisuuksissa. Ravintola sijoittuu sisääntuloaulaan ja siihen valmistuu myös viihtyisä ulkoterassi.

Kokouksia varten Kankaan Arkissa on muunneltavat yhteiskäyttöiset neuvottelutilat, joihin on saatavilla catering-palvelu. Palvelukerroksessa palveluita on vuokralaisyritysten lisäksi tarjolla myös alueen asukkaille ja muille toimijoille.
Sijainti
Kankaan alue sijaitsee erinomaisella paikalla Jyväskylän keskustan vieressä. Kankaan Arkki rakentuu historiallisesti arvokkaan vanhan paperitehtaan yhteyteen.
Pysäköinti
Kankaan Arkin parkkipaikat sijaitsevat rakennuksen vieressä. Pysäköinti pyritään toteuttamaan koko Kankaan alueella pääasiallisesti pysäköintilaitoksiin ja pihakansien alle.
Palvelut
Kankaalla palvelut ovat lähellä, ja alueen rakentuessa niitä tulee myös lisää. Palvelualan yritykset kuten kioskit, kahvilat sekä parturi-kampaamot löytävät tiensä Kankaalle sitä mukaa kun talot kohoavat ja ihmiset asettuvat alueelle.
Muuta
Erityishuomiota kiinnitetään sisäilman laatuun, energiatehokkuuteen sekä
toiminnallisuuteen.

Arkkitehtuuriltaan Kankaan Arkki on näyttävä ja omaleimainen. Myös sisustusratkaisuissa tulevat näkymään persoonallisuus ja kunkin yrityksen oma ilme.
Vapautuu
kevät 2021
Rakennusvuosi
2021 (uudiskohde)
Kerros
7 / 7
Ympäristöluokitus
Leed

Uudiskohde

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Hissi

Videoesittely

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10610411, Kympinkatu 3

m
Yhteystiedot

Jykia Oy

Asekatu 3B
40100 JYVÄSKYLÄ
Minna Helsingius
Puh. 040 541 7471

 http://www.jykia.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan