Takaisin

Myydään tontti - Vantaa

kortteli 52305, Manttaalitie 1, Veromiehen kaupunginosa, Aviapolis, 01530 Vantaa 10600712

Aviapoliksen suuralueella, Veromiehessä - YLEISKAAVA 2020:n pohjalta aluetta suunnitellaan monipuoliseksi ja kaupunkimaiseksi asunto- ja työpaikka-alueeksi (Asuntovaltainen keskusta-alue AC)

Osoite
kortteli 52305, Manttaalitie 1, Veromiehen kaupunginosa, 01530 Vantaa
Tilatyyppi
Tontti
12700 m2
Myyntihinta:
sopimuksen mukaan
Kiinteistö
Rakentamaton tontti

Rak.oikeus 14900 kem².
Nykyinen kaava KTY, toimitilarakennusten korttelialue.

Nykyisellä kaavalla tontille voi toteuttaa jopa 11-kerroksisen toimisto-, teollisuus- ja varastokokonaisuuden

- alueelle saa rakentaa toimistorakennuksia sekä ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia teollisuus- ja varastorakennuksia
- kerrosluku max. 11
- kiinteistötunnus: 92-52-305-6

Kunnallistekniikka:
- kaava-aluetta palveleva vesihuoltoverkosto on rakennettu
- kaukolämpöverkko ulottuu alueelle
- sisäinen kunnallistekniikka: osuus on jo maksettu v. 2009
- ulkoinen kunnallistekniikka: ei tule kustannuksia, koska yhtiö on ottanut vastavuoroisesti vastatakseen maanparannuksesta


Sijainti
Näkyvällä ja erinomaisella sijainnilla Tuusulanväylän ja Tikkurilantien risteyksessä.

VANTAAN KAUPUNGIN KAAVARUNGOSSA Manttaalitie 1:n tontti sijaitsee intensiivisten työpaikkatoimintojen alueella, jota kehitetään liike-, toimisto-, palvelu-, tuotanto- ja varastotilojen alueena. Rakentamisen tulee olla tehokasta ja korttelitehokkuuden pääasiallisesti enemmän kuin ek = 1,5. Suunnitellun lentoradan rakentaminen ja lentoradan aseman tavoitettavuus Aviapoliksesta edesauttavat alueen kehitystä kansallisena ja kansainvälisenä työpaikka-alueena. Tarkempaa tietoa Aviapoliksen Kaavarungosta löytyy Vantaan Kaupungin nettisivuilta.

Valmistumassa olevan YLEISKAAVA 2020:n pohjalta aluetta suunnitellaan monipuoliseksi ja kaupunkimaiseksi asunto- ja työpaikka-alueeksi (Asuntovaltainen keskusta-alue AC). Tällä halutaan yleiskaavassa antaa tukea asemakaavoituksen vaatia näillä alueilla rakentamiseen ratkaisuja mitä ei väljemmillä alueilla olisi perusteita vaatia.

Lentokentän läheisyys mahdollistaa nopeat yhteydet myös ulkomaille, etenkin Kaukoidän ja Euroopan välillä. Valtatie E 18, joka pääkaupunkiseudulla on Kehä III, yhdistää Belfastin ja Pietarin sekä mm. Vuosaaren sataman. Tuusulanväylä on tehokas yhteys sisämaahan. Kehärata yhdistää pääkaupunkiseudun. Hyvä saavutettavuus on ollut yksi niistä tekijöistä, jotka ovat tehneet Aviapoliksesta halutun työpaikkojen sijoittumisen alueen.

Ympäristö
Veromies on Helsinki-Vantaan lentoaseman eteläpuolelle sijoittuva kaupunginosa, jossa on Vantaan laajin yhtenäinen työpaikka- ja varastoalue. Se on tulevaa Aviapolis-alueen keskustaa. Alueelle muuttaa tulevaisuudessa 20 000 uutta asukasta ja syntyy yli 40 000 työpaikkaa.


Kulkuyhteydet
- lentoasemalle 4 min ajomatka autolla
- Aviapoliksen juna-asemalle 1,8 km
- kauppakeskus Jumboon n. 1,2 km
- Helsingin keskustaan n. 18 km (26 min autolla)
- Kehä III:lle 680 m
- Tuusulanväylälle 65 m

"VANTAAN RATIKKA" (pikaraitiotie Raide-Jokeri 3) tulee kulkemaan viereistä Tikkurilantietä pitkin. Lisätietoja Vantaan ratikasta sivustolla www.vantaa.fi

KEHÄRATA yhdistää Veromiehen kaupunginosan seudun raideliikenneverkkoon ja mahdollistaa tiheän ja vaihdottoman raideyhteyden alueelta 23 asemalle eri puolille seutua. Kaupunginosaa palvelevat sekä Aviapoliksen että Lentoaseman rautatieasemat.Muuta
Tontin omistaa Lampukas Koy.
Myydään yhtiön koko osakekanta velattomana ja rasitteista vapaana.
Varainsiirtovero 2%.
Tontilla on aiemmin sijainnut lampputehdas, mutta rakennus on purettu v. 2009.
Kiinteistön maaperää on tutkittu kahdesti, viimeisin v. 2008. Tutkimusalueella havaittiin paikoin kohonneita lyijy-, sinkki-, kupari ja arseenipitoisuuksia pääasiassa pintamaassa. Kiinteistön kohonneet lyijypitoisuudet ovat todennäköisesti seurausta lähellä sijainneen lyijysulaton laskeumasta. Lyijyä on kulkeutunut sulatolta ilmalaskeumana kunnostusalueen pintamaahan.Maaperän kunnostussuunnitelma on tehty.

Maaperäasioista tiedustelut Vantaan Kaupungilta:
https://www.vantaa.fi/asuminen_ja_ymparisto/
rakentaminen/maaperatiedot

Videoesittely

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta kortteli 52305, Manttaalitie 1, Veromiehen kaupunginosa, Vantaa

m
Yhteystiedot

MariGroup Oy

Lampukas Kiinteistö Oy
Henri Sundholm
Puh. 040-849 4621

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kaikki yritysmuuttoon