Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Porkkalankatu 22 A, Ruoholahti, 00180 Helsinki 10592588

Tehokas toimistotila 12 hengen tiimille. Käytössäsi on lisäksi kaikki Stargaten palvelut sekä yhteiset tilat, kuten ääniseristetyt puhelinkopit, 13 uniikkia neukkaria, tapahtumatila, kotoisat lounget ja tilavat keittiöt. Mothership of Work (MOW) on Spondan kehittämä coworking hubi, joka tarjoaa inspiroivan työympäristön ja –yhteisön lisäksi kattavat palvelut IT-tuesta ja lainafillareista aulapalveluihin. Etsit sitten tilapäistä tai vakituista tilaa itsellesi tai isommalle yritykselle, MOWin tilat sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Voit vuokrata MOWista yksittäisen työpisteen itsellesi tai vaikka huoneen koko tiimille.

Osoite
Porkkalankatu 22 A , 00180 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
40 m2

Kohdekuvaus

Pysäköinti
Kauppakeskus Ruoholahden pysäköintihallista voi vuokrata pysäköintipaikkoja. Hallista on suora yhteys hisseillä kerroksiin.
Palvelut
Kokoustilat, tapahtumatila, aamujoga, lainapyörät, sähköauto, IT-tuki, printtaus, kahvi, tee ja popkornit.
Kauppakeskus Ruoholahden monipuoliset palvelut ovat naapurikiinteistössä.
Muuta
Talo tarjoaa tilat kokouksien ja tapahtumien järjestämiseen, ja siellä voi työskennellä erilaisissa avotiloissa, kahvilamaisissa loungeissa tai suljetuissa projekti- ja toimistotiloissa. Yhteisössä järjestettävät tapahtumat, kattava lisäpalveluiden kirjo sekä jäsenten viihtyvyydestä huolehtiva MOW-staff ovat kaikkien MOWin jäsenten käytössä.

Tarjoamme joustavaa jäsenyyttä aina päiväpasseista vakituisiin huoneisiin, ja palvelukirjomme on laaja: tarjolla on esimerkiksi oma IT-tukihenkilö, popcornia, aamujoogaa ja kahvia paikallisista paahtimoista.

Kun tulet meille, emme veloita takuumaksua. Jos haluat päivittää jäsenyyttäsi, muuttaa sen toisenlaiseksi tai pitää taukoa, se onnistuu kuukauden varoitusajalla.

Ruoholahden MOW Stargate on jo toinen Spondan perustamista coworking hubeista Punavuoressa Pikku Roba 9:ssä sijaitsevan MOW Mothershipin ohella.

Tarkemmat tiedot

Rakennusvuosi
2017
Kerros
5
Energiatehokkuusluokka
F2007
Ympäristöluokitus
breeam
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10592588, Porkkalankatu 22 A

m
Yhteystiedot

Sponda Oyj

Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki
020 43131
Fax: 020 431 3333

Miia Lasaroff
Business Unit Manager, Coworking Offices
+358 50 559 7337

Sponda Oyj

  http://www.sponda.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Tästä rahoitus

Tästä rahoitus vuokraan, takuuvuokraan, käsirahaan!

Uudet ja käytetyt kalusteet

Tavarakellari