Takaisin

Myydään/sijoitus varastotilat - Kirkkonummi

Kiilatie 7, 02420 Kirkkonummi 10589170

Nykyaikaisia ja tyylikkäitä varastotiloja monenlaisiin tarpeisiin.

Osoite
Kiilatie 7, 02420 Kirkkonummi
Tilatyyppi
Varastotilaa
26 - 52 m2
Pohjapiirros

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Conorin Monitoimitilat ovat muunneltavia, asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille. Kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden kullekin käyttäjälle sopivaksi.

Molemmilla rakennuttajilla on yli 15 vuoden ja satojen tuhansien neliöiden kokemus toimitila-rakentamisesta. Vankalla kokemuksella on saavutettu käyttäjille parhaat ratkaisut toimivuuden ja pitkäikäisten ratkaisujen tuottamiseksi mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Tontille on juuri valmistunut kaksi rakennusta, joissa on yhteensä 40 nosto-ovella varustettua varastohallia, yht. 1.344,6 m². Tarjolla on monen kokoisia tiloja, joita voi yhdistää joustavasti.

Pienin vapaana oleva tilakoko on 26 m2.
Enää KAKSI tila vapaana joista toinen myydään vuokrattuna!!!

Kaikki väliseinät ovat tehdasvalmisteisia elementtejä, joiden kosteudenkesto on erittäin hyvä. Nosto-ovet ovat laadukkaat Assa Abloyn (ent. Crawford) valmistamat ovet; ovilla on 24/7 huoltopalvelu. Jokaiseen huoneistoon on kovaa käyttöä kestävät Abloyn Sento-avaimet. Sokkelit ovat normaalia reilumman korkuisia, jolloin niissä ei ole kosteusvaurion riskiä. Ne ovat myös kestävämpiä, ja mahdolliset ajoneuvon tai aura-auton aiheuttamat vauriot on helpompi korjata.

Hallien korkeus on optimaalinen käyttäjien kannalta. Lämmityskulut ovat maltilliset, koska kaikki hallit on suunniteltu täyttämään täyslämpimät eristevaatimukset eikä lämmitetä ”turhia” kuutioita. Korkeudella on positiivinen vaikutus myös kuutioiden mukaan määräytyvään kiinteistöveroon ja sitä kautta yhtiövastikkeeseen.

Kiinteistössä on panostettu myös turvallisuuteen. Pihassa on tehokas LED-valaistus ja tonttia ympäröi 2,1 m korkea panssariata, jossa sähkökäyttöiset liukuportit. Lisäksi pihaan asennetaan laadukas kameravalvontajärjestelmä. Yhtiöllä oma tontti ja tontin hinta sisältyy myyntihintaan, mikä tarkoittaa edullista hoitovastiketta.

Nykyaikaisissa tiloissa on monipuolinen ja muunneltavissa oleva varustelu. Kysy lisää!
Sijainti
Kiinteistö sijaitsee Kirkkonummella, Kiilakallion yritysalueella Jorvaksessa, aivan Länsiväylän (kantatie 51) tuntumassa ja Kehä III:n läheisyydessä.
Ympäristö
Kiilakallio on Kirkkonummen uusin, nopeasti kehittyvä yritysalue.
Pysäköinti
Yhtiön omalla, aidatulla tontilla
Kulkuyhteydet
Hyvä sijainti mahdollistaa nopean liikkumisen niin Kirkkonummen keskustaan kuin Helsingin suuntaankin.

Esim. Kirkkonummen keskustaan 6 min (6 km), Helsingin keskustaan 27 min (27 km), Espoon Matinkylään 12 min (16 km), Tapiolaan 16 min (19 km), Helsinki-Vantaan lentokentälle 39 min (34 km).


Muuta
Huom. Nämä tilat voi ostaa myös alvittomaan toimintaan esim. harrastetilaksi!

Kohteen rakennuttaa ja myy Conorin Oy. Soita ja tilaa kohde-esite!

Tarkemmat tiedot

Vapautuu
Valmistuminen loppuvuodesta 2018

Uudiskohde

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10589170, Kiilatie 7

m
Yhteystiedot

Conorin Oy

Toimitilojen vuokraus ja myynti

09 - 612 2230

Toimisto
Perintötie 2 C
01510 Vantaa
Kaikki vapaat tilamme:
vapaat.toimitilat.fi/conorin

 http://www.conorin.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan