Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Espoo

Sillankorva 15, Espoonlahti, 02300 Espoo 10584031

MotorCenter Espoonlahti sijaitsee erittäin näkyvällä paikalla Espoossa, Länsiväylän varressa!

Osoite
Sillankorva 15 , 02300 Espoo
Tilatyyppi
Liiketilaa
180 - 220 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
MotorCenter-konseptimme on saanut suuren suosion ja nyt myös Espoonlahti sai oman MotorCenterinsä! MotorCenter Espoonlahti on rakennettu erittäin näkyvälle paikalle Espoonlahden solmukohtaan, Länsiväylän ja Soukanväylän risteymään, kauppakeskittymään, johon sijoittuu kattava tarjonta myös muita erikoisliikkeitä ja palveluita. Kauppakeskittymään rakennetaan yhteensä lähes 30 000 m² toimitilaa. Ensimmäinen vaihe valmistui keväällä 2014 ja toisen vaiheen rakennustyöt ovat suunnitteilla. Ensimmäisen vaiheen energialuokka on C.

MotorCenterit ovat autoilijan palvelukeskuksia, joissa asiakkaat saavat kattavat palvelut katsastuksesta korjauksiin ja renkaiden vaihtoon. Kukin yritys keskittyy omaan ydinosaamiseensa ja yritysten välinen työnjako on tarkoin harkittu. Asiakkaiden kannalta sijainti, saavutettavuus, näkyvyys ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä osaava, nopea ja ystävällinen palvelu ovat keskeisiä tekijöitä, kun asiointipaikkaa valitaan. Nämä kaikki on otettu MotorCentereissä huomioon.
Sijainti
MotorCenter Espoonlahti sijoittuu keskeiselle paikalle Espoonlahden solmukohtaan: Länsiväylän ja Soukanväylän risteymään. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet lähi- ja seutuliikenteen busseilla.

Lähivaikutusalueella, alle 10 minuutin ajoetäisyydellä asuu noin 120 000 asukasta ja noin 50 000 kotitaloutta. Lisäksi Länsiväylää liikennöi päivittäin jopa 70 000 autoilijaa, mikä tuo kauppapaikalle erinomaiset menestymisen edellytykset.
m
Yhteystiedot

YIT Rakennus Oy

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Tästä rahoitus

Tästä rahoitus vuokraan, takuuvuokraan, käsirahaan!

Uudet ja käytetyt kalusteet

Tavarakellari