Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Turku

Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku 10584028

Intelligate on kaiken keskellä, Turun Science Parkissa!

Osoite
Joukahaisenkatu 6 , 20520 Turku
Tilatyyppi
Toimistotilaa
500 - 6000 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Intelligate tarjoaa näyttävän, innovatiivisen toimintaympäristön kehityksen kärjessä. Kun uusien toimitilojen lähtökohtana ovat keskeinen sijainti, toimivuus ja edustavuus, tarjoaa Intelligate ratkaisun. Intelligate on yksilöllisiin ja vaativiin tarpeisiin suunniteltu yrityskeskus yhdessä maan voimakkaimmin kasvavista korkean teknologian keskittymistä.

Intelligaten kolmannen vaiheen suunnittelu ja markkinointi on käynnistyt! Kupittaan aseman välittömään läheisyyteen nousee nyt kolmas toimistorakennus, josta on myös suora yhteys juna-asemalle. Ensimmäinen vaihe valmistui 2006 ja toinen vaihe 2013 ja tilat ovat täyteen vuokrattu.

Intelligate sijaitsee Turku Science Parkin ytimessä, vilkkaalla ja kasvavalla alueella, jonne on keskittynyt monipuolisesti myös yritysten tarvitsemia palvelujen tuottajia. Sen välittömässä läheisyydessä on erilaista ravintola- ja kahvilatarjontaa, asianajotoimistoja, kirjapaino- ja tulostuspalveluja, matkatoimistoja, erilaisia elintarvike- ja vähittäistavaraliikkeitä, mainonta- ja markkinointipalveluja sekä erilaisia konsultointipalveluja.
Sijainti
Turku Science Park on maamme suurimpiin kuuluva korkean teknologian keskittymä, jonka tiede- ja yritysyhteisö edistää korkeakouluissa syntyvien innovaatioiden päätymistä yritysten tuotantoon tai palvelutarjontaan. Alueen tutkimus, kehitys- ja liiketoiminta on keskittynyt etenkin informaatiotekniikkaan, telekommunikaatioon, elektroniikkaan, biotekniikkaan, lääketieteeseen ja materiaalitutkimukseen. Kehitystyössä ovat voimakkaasti mukana Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Turun Kauppakorkeakoulu. Alueella toimii myös useita tutkimustulosten ja keksintöjen kaupallistamisen asiantuntijoita, jotka ovat olleet mukana rakentamassa markkinoita alueen yrityksille ja tuotteille. Turku Science Parkin alueella toimii tällä hetkellä lähes 300 yritystä.
Kulkuyhteydet
Intelligaten sijainti Turku – Helsinki –moottoritien ja rautatien kupeessa tarjoaa nopeat liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Saloon. Rakennuksen yhteydessä olevalle Kupittaan rautatieasemalle pääsee hissillä. Turun ydinkeskustaan on matkaa 2 km, satamaan 5 km ja lentokentälle 9 km.

Ajojärjestelyt mahdollistavat jouhean pääsyn tontille eri suunnista kaupunkia. Rakennuksen kellarista löytyvät pysäköintitilat työpaikkapysäköintiä varten. Kellareista on suora hissiyhteys toimistokerroksiin.
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10584028, Joukahaisenkatu 6

m
Yhteystiedot

YIT Rakennus OyPetteri Laine
Projektipäällikkö
+358 50 539 3836

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Tästä rahoitus

Tästä rahoitus vuokraan, takuuvuokraan, käsirahaan!

Uudet ja käytetyt kalusteet

Tavarakellari