Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Osmontie 38, Käpylä, 00610 Helsinki 10584013

Uutta toimistotilaa Käpylän juna-aseman viereen!

Osoite
Osmontie 38 , 00610 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
255 - 925 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Toimistotalo Osmontie 38 sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Käpylässä, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työmatka taittuu kätevästi niin junalla, bussilla kuin raitiovaunullakin. Käpylän juna-aseman asemalaiturille on suora kävelytieyhteys.

6-kerroksisen toimistotalon valoisat ja avarat tilat voidaan toteuttaa niin avo- kuin huonetoimistoiksi tai näiden yhdistelmäksi. Tilojen energialuokka on C.

Toimistojen kaupunginosaksi Käpylä alkoi kehittyä 1980-luvun lopulla, jolloin aseman ympäristöön kaavoitettiin erityisesti toimistotontteja. Nyt aseman läheisyydessä on jo yli 100 000 m²:n keskittymä kansainvälisestikin merkittäviä pääkonttoreita: mm. Componentan, Finnish Consulting Groupin, Hobby Hallin, Atrian, DNA:n, Fingridin ja YIT:n pääkonttorit.
Sijainti
Osmontie 38 sijaitsee keskeisellä paikalla Käpylässä, juna-aseman ja Tuusulantien välittömässä läheisyydessä.
Palvelut
Lähialueella kattavat peruspalvelut; mm. K-supermarket Mustapekka, useita lounasravintoloita ja Park Hotel Käpylä. Ogelin liikekeskus sijaitsee n. 1,5 km päässä.
Kulkuyhteydet
Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet niin junalla, bussilla kuin raitiovaunullakin. Käpylän juna-aseman asemalaiturille on suora kävelytieyhteys. Omalla autollakin on mukava tulla, kun voi välttää keskustan ruuhkat.
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10584013, Osmontie 38

m
Yhteystiedot

YIT Rakennus OySusanne Ahonen
Asiakaspäällikkö
  +358 40 517 9153

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kalusteet

Tavarakellari

Kalusteet

RealGreen