Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Vantaa

Perintötie 2, Aviapolis, 01510 Vantaa 10584011

Avia Line - laatua ja mukavuutta yrityksellesi Vantaan Aviapoliksessa

Osoite
Perintötie 2 , 01510 Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotilaa
155 - 3000 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Avia Line on neljän nykyaikaisen toimistorakennuksen kokonaisuus, jonka tilaratkaisut on suunniteltu joustamaan yritysten tarpeiden mukaan. Kokonaisuuden kolme ensimmäistä vaihetta ovat valmiit. Neljännen vaiheen, n. 3000 m², arvioitu valmistumisaika on vuonna 2019. Avia Line III ja IV:n energialuokka on A2007.

Nyt yritykselläsi on mahdollisuus vuokrata toimitilat Aviapoliksen vetovoimaisesta liiketoimintaympäristöstä, mainiolla sijainnilla Kehä III:n ja Lentokentäntien kainalosta. Ota yhteyttä ja liity joukkoon!
Sijainti
Avia Line sijaitsee loistavalla paikalla Aviapoliksessa Vantaalla, pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavalla yritysalueella. Lentoasema on vain kivenheiton päässä.
Palvelut
Lähiympäristön runsaat palvelut ovat kätevästi saatavilla ja läheisen kauppakeskus Jumbon laajennus on lisännyt alueen palvelutarjontaa entisestään. Alueella myös runsaasti hotelli- ja majoituspalveluita.
Kulkuyhteydet
Avia Line sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä. Monet bussilinjat kulkevat Tikkurilan asemalta, jonne on matkaa vain 5 km. Lentoasemalle matkaa on vain kahden kilometrin verran.

Uusi Kehärata yhdistää Vantaankosken radan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta päärataan. Aviapoliksella on myös oma asema Kehäradan varressa.
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10584011, Perintötie 2

m
Yhteystiedot

YIT Rakennus OySusanne Väänänen
Toimistot
+358 40 517 9153

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Tästä rahoitus

Tästä rahoitus vuokraan, takuuvuokraan, käsirahaan!

Uudet ja käytetyt kalusteet

Tavarakellari