Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Helsinki

Linnanrakentajantie 2, Herttoniemi, 00880 Helsinki 10584010

Uusi lähipalvelukeskus Helsingin Herttoniemeen!

Osoite
Linnanrakentajantie 2 , 00880 Helsinki
Tilatyyppi
Liiketilaa
16 - 400 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Hertsi rakentuu uuden Prisman ja jo olemassa olevan Megahertsin palveluiden ympärille. Lähipalvelukeskuksen ideana on tarjota sellaisia palveluita, joita alueen asukkaat käyttävät päivittäin. Ruokakauppojen ja ravintoloiden lisäksi Hertsiin avataan kaupunginkirjasto, nuorisotila, päiväkoti sekä liikunta ja hyvinvointipalveluita. Hertsi on voimakkaasti kehittyvän Herttoniemen uusi keskusta: asiointi- ja kohtaamispaikka julkisen liikenteen keskipisteessä. Hertsin valmistuessa vuonna 2020 sen vaikutuspiirissä asuu noin 50 000 helsinkiläistä.

Hertsin tiloihin sijoittuvat mm. HOK-Elannon Prisma, Helsingin kaupungin kirjasto- ja nuorisotila ja Päiväkoti Touhula sekä olemassa olevassa Megahertsissä jo toimivat Tokmanni, Alko ja Megahertsin Apteekki. Lisäksi Hertsiin tulee myös useita ravintoloita ja kahviloita. Herttoniemen Treffi Pub & Bistron omistajana tunnettu Andy Solomon avaa myös noin 900 neliömetrin laajuisen uuden Fat Lizard Restaurant ja Bar -ravintolakokonaisuuden.

Hertsi on merkittävä hybridihanke, johon sijoittuu vähittäiskaupan ja palvelujen lisäksi myös palveluasumisen tiloja. YIT ja Hartela rakentavat samaan kortteliin myös erilliset omat asuinrakennuskohteensa.
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10584010, Linnanrakentajantie 2

m
Yhteystiedot

YIT Rakennus OyLeila Kettuoja
Liiketilat, Pääkaupunkiseutu
+358 50 539 3434

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Tästä rahoitus

Tästä rahoitus vuokraan, takuuvuokraan, käsirahaan!

Uudet ja käytetyt kalusteet

Tavarakellari