Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Espoo

Friisinmäentie 9, Friisinmäki, 02600 Espoo 10584008

MotorCenter Friisinmäki sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Espoossa, Leppävaaran kupeessa!

Osoite
Friisinmäentie 9 , 02600 Espoo
Tilatyyppi
Liiketilaa
260 - 3000 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Espoon Friisinmäellä avataan uusi MotorCenter! MotorCenter Friisinmäki rakennetaan erittäin hyvälle paikalle Turuntien varteen, Leppävaaran kupeeseen. Friisinmäentiellä sijaitseva kauppakeskittymä on SuurLeppävaaran alueella ja laajentaa alueen jo valmiiksi kattavia palveluita. Kauppakeskittymään rakennetaan yhteensä n. 3 000 m² toimitilaa.

MotorCenterit ovat autoilijan palvelukeskuksia, joissa asiakkaat saavat kattavat palvelut katsastuksesta korjauksiin ja renkaiden vaihtoon. Kukin yritys keskittyy omaan ydinosaamiseensa ja yritysten välinen työnjako on tarkoin harkittu. Asiakkaiden kannalta sijainti, saavutettavuus, näkyvyys ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä osaava, nopea ja ystävällinen palvelu ovat keskeisiä tekijöitä, kun asiointipaikkaa valitaan. Nämä kaikki on otettu MotorCentereissä huomioon.
Sijainti
MotorCenter Friisinmäki sijoittuu hyvälle paikalle SuurLeppävaaran alueella, Turuntien varteen. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet lähi- ja seutuliikenteen busseilla. Friisinmäki on myös kävelyetäisyydellä Espoon Sellosta.
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10584008, Friisinmäentie 9

m
Yhteystiedot

YIT Rakennus OyJarno Saari
Asiakaspäällikkö
  +358 50 390 3510

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kalusteet

RealGreen

Kalusteet

Tavarakellari

Muut