Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Helsinki

Isonpellontie 7, Oulunkylä, 00720 Helsinki 10584006

MotorCenter Oulunkylä – uusi autoilijan palvelukeskus Kehä I:n varteen!

Osoite
Isonpellontie 7 , 00720 Helsinki
Tilatyyppi
Liiketilaa
288 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Suosittu MotorCenter-konseptimme laajenee taas! MotorCenter Oulunkylän sijainti Kehä I:n varressa on vertaansa vailla, sillä Kehä I on Suomen vilkasliikenteisin tie. MotorCenter Oulunkylässä näkyvyytesi on taattu: Kehä I:n liikennemäärä on enimmillään jopa 108 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. MotorCenter Oulunkylässä on myös helppo asioida, sillä se sijoittuu aivan Oulunkylän liittymän viereen.

MotorCentereissä tarjotaan ammattitaitoa ja synergiaetuja niin asiakkaille kuin yrityksille. Autoilijan palvelukeskuksissa asiakkaat saavat kattavat palvelut katsastuksesta korjauksiin ja renkaiden vaihtoon. Kukin yritys keskittyy omaan ydinosaamiseensa ja yritysten välinen työnjako on tarkoin harkittu. Asiakkaiden kannalta sijainti, saavutettavuus, näkyvyys ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä osaava, nopea ja ystävällinen palvelu ovat keskeisiä tekijöitä, kun asiointipaikkaa valitaan. Nämä kaikki on otettu MotorCentereissä huomioon.

MotorCenter Oulunkylän tiloihin haetaan erityisesti yrityksiä, joiden toimialaan kuuluvat moottori- ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteet ja palvelut.
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10584006, Isonpellontie 7

m
Yhteystiedot

YIT Rakennus OyJarno Saari
Asiakaspäällikkö
  +358 50 390 3510

a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kalusteet

Tavarakellari

Kalusteet

RealGreen

Muut