Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Helsinki

Unioninkatu 28 B, Keskusta, 00170 Helsinki 10583529

Unioninkadun kioskiksi kutsuttu liiketila vapautuu keväällä! 19m2:n tila sopii esimerkiksi kioskiksi, pieneksi kaupaksi tai kahvilaksi.

Osoite
Unioninkatu 28 B , 00170 Helsinki
Tilatyyppi
Liiketilaa
19 m2
Pohjapiirros
Tila soveltuu
Ravintola, kahvila, popup

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Nyt ollaan kuin ulkomailla! Unioninkadulla pieni sisäänvedetty kioskiksi kutsuttu tila vapautuu keväällä. 19m2:n neliön tila sopii mm. matkailupalvelulle. Perinteinen ravintolatoiminta, johon kuuluu ruoan valmistusta, ei tilaan sovi. Jos sinulla taas on konsepti, jossa ruokatuote valmistetaan muualla ja tuodaan paikan päälle vain myyntiin, ota yhteyttä!

Tila vapautuu tyhjänä.

Tilaan on käynti Unioninkadulta, porttikongista, josta johtaa myös ovi naapurin, Taiga Colors -sisustusliikkeen myymälään. Tilassa on aiemmin toiminut vietnamilainen katuruokaravintola HKI+, libanonilainen pikaruokaravintola Mezame sekä take-away-toimija Sushirullen.
Sijainti
Torikortteleiden alue käsittää Helsingin kantakaupungin vanhimmat korttelit Senaatintorin ja Kauppatorin välissä, Unioninkadulta Katariinankadulle. Kauttaaltaan remontoitu empirekeskusta pursuaa nyt kaikkea uutta ja kiinnostavaa.

Torikortteleissa on tällä hetkellä 16 ravintolaa ja kahvilaa, pieniä putiikkeja, uusi kaupunginmuseo, radiokanava, art house -elokuvateatteri, oma panimo, kultasepänliike, yli 100-vuotias hattuliike, salakapakka – ja vaikka mitä muuta!
Ympäristö
Myös koko Torikortteleiden ympäristö elää mielenkiintoista ja vauhdikasta muutoksen aikaa: Allas Sea Pool -merikylpylä laajeni, Kauppahalli on vastikään uusittu ja Kauppatorin uudistus seuraa sitä. Maailmanpyörä ja Kanavarannan uusi ravintolakeskittymä kuuluvat samaan merellisen Helsingin kokonaisuuteen.

Torikortteleiden välittömässä ympäristössä Kruununhaassa, Katajanokalla, Kaartinkaupungissa ja Kluuvissa on kaikkiaan 13 000 asukasta ja 46 000 työpaikkaa. Torikortteleihin johtavat kauppakatuna tunnettu Aleksanterinkatu, viherbulevardi Esplanadi ja rantaliikenne kaukaa idästä saakka. Senaatintorille, Kauppatorille ja sieltä lähtevälle Suomenlinnan lautalle suuntaavat lähes kaikki Helsingissä matkailevat. Torikorttelit-hanke liittyy laajemminkin keskustan kehitykseen ja merellisen Helsingin esiintuomiseen.

Alue lukuina (per vuosi)
• Suomenlinnassa 1 052 000 kävijää (2016)
• Tuomiokirkko - yli 0,5 milj. kävijää vuosittain
• Uspenskin katedraali - yli 0,5 milj. kävijää vuosittain
• Eteläsatama 2,0milj. matkustajaa (2011)
• Uusi Helsingin kaupunginmuseo 362 631 kävijää (2017)
Kulkuyhteydet
• Raitiovaunut 2, 3, 4, 5, 7 kulkevat vierestä ja läpi Torikortteleiden
• Kaisaniemen metroaseman lähin uloskäynti 300 metrin päässä
• Lauttalinjat Suomenlinnaan
• Hop-on-hop-off-bussit pysähtyvät viereen
• Lähin parkkihalli P-Kluuvi, P-Tähtitorninmäki ja P-Kasarmintori myös lähellä
• Kaupunkifillariparkki vieressä
Muuta
Tutustu alueeseen, muihin vapaisiin tiloihin ja olemassaoleviin vuokralaisiin:
www.torikorttelit.fi

Tarkemmat tiedot

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Liitetiedostot

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10583529, Unioninkatu 28 B

m
Yhteystiedot

Torikorttelit

Eija Malin
  +358 44 200 9616
eija.malin@torikorttelit.fi

  http://www.torikorttelit.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kalusteet

RealGreen

Kalusteet

Tavarakellari

Muut