Myydään/sijoituskohde toimistotilat, liiketilat - Oulu

Uudehko toimisto/liiketila Oulunsalon keskustassa, Pappilantie 5, Oulunsalo keskusta, 90460 Oulu #10577030

TÄSTÄ LÄHES UUSI TOIMISTOTILA/LIIKETILA EDULLISELLA HINNALLA! Lähes uutta, edullista, katutason toimisto-/liiketilaa Oulunsalon keskustassa, osoitteessa Pappilantie 5. Näppäränkokoinen 68m2:n tila, joka soveltuu hyvin sekä liiketila että toimistokäyttöön. Tilat otettu käyttöön 2018. Helppo tulla, omat sisäänkäynnit, sijanti katutasossa ja hyvät logistiset yhteydet. Mahdollisuus vuokrata myös 1-2 lämmintä autohallipaikkaa. Samassa rakennuksessa mm. Caritaksen hyvinvointipalvelut ja palvelukoti. Tiloissa voisi hyvin toimia esim. lääkäri-, terveys ja hyvinvointipalveluita tai toimistoja. Vapaa sopimuksen mukaan, tällä hetkellä vuokrattu. Soita ja kysy lisää!

Osoite
Pappilantie 5, Oulunsalo keskusta, 90460 Oulu
Tilatyyppi
Toimistotilaa
1 - 68 m2
Liiketilaa
1 - 68 m2
Yhteensä
2 - 136 m2
Tilajako
Edullinen näppärän kokoinen 68m2:n toimisto-/liiketila Oulunsalon keskustassa. Uuden karhea 68m2:n liike-/toimistotila katutasossa, Oulunsalon keskustassa. Velatonhinta 105.400 euroa, joka sisältää yhtiölainaa noin 40.000 euroa. Soveltuu hyvin monenlaiseen toimintaan, omat sosiaalitilat, mahdollisuus lämpimään parkkihallipaikkaan yhtiön kellarissa. Samassa rakennuksessa mm. Caritaksen hyvinvointipalvelut ja palvelukoti. Tiloissa voisi hyvin toimia mm. lääkäri-, terveys ja hyvinvointipalveluita tai toimistoja. Vuokrattuna, vapautuu sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.
Tila soveltuu
Kahvila, studio/ateljé, koulutus, parturi- ja kampaamo
Vapautuu
Heti

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Pyydä lisätietoa

Kohteesta Pappilantie 5, Oulunsalo keskusta, Oulu

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

HALLIT