Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Upseerinkatu 1-3, Leppävaara, 02600 Espoo 10566858

Siisti avotoimisto, omalla sisäänkäynnillä. Upseerin Avec’ina tunnettu kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla kasvavassa ja kehittyvässä Leppävaarassa.

Osoite
Upseerinkatu 1-3 , 02600 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
189 m2

Kohdekuvaus

Pysäköinti
Kiinteistön vuokralaisille on pysäköintipaikkoja pihalla, autohallissa sekä lämpimiä paikkoja kiinteistön kellarissa. Vieraille on maksullinen pysäköinti Avec Parkki -pysäköintitalossa, jossa maksu suoritetaan luottokortilla.
Palvelut
Kauppakeskus Sello loistavine palveluineen on kävelyetäisyydellä.
Muuta
Upseerin Avec sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä I:n vieressä ja rantaradan sekä Turuntien välittömässä läheisyydessä.

ALUEEN PALVELUT JA SAAVUTETTAVUUS
Leppävaarassa sijaitseva kiinteistö on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä. Kaupunkiradan tiheä vuoroväli sekä vierestä kulkeva Jokeri-linja palvelevat loistavasti työmatkaliikennettä. Kävelymatka Leppävaaran asemalta kestää vain noin viisi minuuttia. Upseerin Avec sijaitsee 2020-luvun alkupuolella valmistuvan Raide-Jokerin reitin varrella. Kauppakeskus Sellon kattaviin ja monipuolisiin palveluihin lukeutuvat mm. Terveystalon ja Mehiläisen terveysasemat, kuntokeskus, ruokakaupat ja lukuisat ravintolat.

KOHTEEN PALVELUT
Upseerin Avec tarjoaa monipuolisia palveluita kiinteistön käyttäjille. Palveluihin kuuluvat lounasravintola, aulapalvelu sekä vuokrattavia neuvottelutiloja. Lisäksi kohteessa toimii kuntokeskus Fressi ja mm. pyörällä töihin tuleville on käytössä sosiaalitilat ja pyöräparkki. Pysäköintioikeuksia ovat vuokrattavissa viereisestä pysäköintitalosta.

SUUNNITTELE JA RÄÄTÄLÖI TOIMIVA TOIMITILA-
KOKONAISUUS YRITYKSELLESI
Kiinteistön tilat ovat muokattavissa käyttäjien tarpeisiin sopiviksi. Autamme mielellämme löytämään oikeat ratkaisut juuri sinun yrityksellesi.

Tarkemmat tiedot

Rakennusvuosi
1988
Kerros
2
Energiatehokkuusluokka
D2007
i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10566858, Upseerinkatu 1-3

m
Yhteystiedot

Sponda Oyj

Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki
020 43131
Fax: 020 431 3333

Saskia Lammi
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 581 0538

Sponda Oyj

  http://www.sponda.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Tavarakellari