Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Helsinki

Aleksanterinkatu 18, Keskusta, 00170 Helsinki 10518170

Sisäänkäynti Aleksanterinkadulta heti uuden kaupunginmuseon pääsisäänkäyntiin johtavan porttikongin vierestä. Tila ei sovellu kahvila- tai ravintolakäyttöön. Ikkunat ovat vilkkaalle Aleksanterinkadulle sekä museon sisäpihalle. Tilassa toimii Neverthink TV joka tarjoaa milleniaaleille uuden tavan katsoa telkkaria. Aikaisemmin tilassa toimi Tubeconin toimisto ja tubettajien creator space.

Osoite
Aleksanterinkatu 18 , 00170 Helsinki
Tilatyyppi
Liiketilaa
100,5 m2

Kohdekuvaus

Sijainti
Torikortteleiden alue käsittää Helsingin kantakaupungin vanhimmat korttelit Senaatintorin ja Kauppatorin välissä, Unioninkadulta Katariinankadulle. Keskellä oleva Sofiankatu on kävelykatu ja Helsingin valokuvatuimpia katumaisemia – kadulta aukeaa suora näkymä upeaan Tuomiokirkkoon.
Ympäristö
Torikortteleiden välittömässä ympäristössä Kruununhaassa, Katajanokalla, Kaartinkaupungissa ja Kluuvissa on kaikkiaan 13 000 asukasta ja 46 000 työpaikkaa. Torikortteleihin johtavat kauppakatuna tunnettu Aleksanterinkatu, viherbulevardi Esplanadi ja rantaliikenne kaukaa idästä saakka. Senaatintorille, Kauppatorille ja sieltä lähtevälle Suomenlinnan lautalle suuntaavat lähes kaikki Helsingissä matkailevat. Torikorttelit-hanke liittyy laajemminkin keskustan kehitykseen ja merellisen Helsingin esiintuomiseen. Alue lukuina (per vuosi) • Suomenlinnassa 1 052 000 kävijää (2016) • Tuomiokirkko - yli 0,5 milj. kävijää vuosittain • Uspenskin katedraali - yli 0,5 milj. kävijää vuosittain • Katajanokan kautta matkusti 2,8 milj. matkustajaa (2011) • Eteläsatama 2,0milj. matkustajaa (2011) • Uusi Helsingin kaupunginmuseo 362 631 kävijää (2017)


Kulkuyhteydet
• Raitiovaunut 2, 3, 4, 5, 7 kulkevat vierestä ja läpi Torikortteleiden • Kaisaniemen metroaseman lähin uloskäynti 300 metrin päässä • Lauttalinjat Suomenlinnaan • Hop-on-hop-off-bussit pysähtyvät viereen • Lähin parkkihalli P-Kluuvi, P-Tähtitorninmäki ja P-Kasarmintori myös lähellä • Kaupunkifillariparkki vieressä
Vuokralaisia
Torikortteleissa on tällä hetkellä 19 ravintolaa ja kahvilaa, pieniä putiikkeja, uusi kaupunginmuseo, radiokanava, art house -elokuvateatteri, oma panimo, kultasepänliike, yli 100-vuotias hattuliike, salakapakka – ja vaikka mitä muuta! Myös koko Torikortteleiden ympäristö elää mielenkiintoista ja vauhdikasta muutoksen aikaa: Allas Sea Pool -merikylpylä laajeni, Kauppahalli on vastikään uusittu ja Kauppatorin uudistus seuraa sitä. Maailmanpyörä ja Kanavarannan uusi ravintolakeskittymä kuuluvat samaan merellisen Helsingin kokonaisuuteen.

Etsimme tiloihin toimijaa tai toimijoita, jotka mielellään liittyvät Torikortteleiden yhteisöön ja osallistuvat uuden vanhan kaupungin elävään toimintaan.

Tutustu vuokralaisiin: https://www.torikorttelit.fi/nae-koe/
Muuta
Muut vapaat tilat: https://www.torikorttelit.fi/tilat/

Tarkemmat tiedot

Vapautuu
02.09.2019

Katutasossa

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10518170, Aleksanterinkatu 18

m
Yhteystiedot

Torikorttelit

PL 4
00099 Helsingin kaupunki

  https://www.torikorttelit.fi/
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan