Takaisin

Vuokrataan liiketilat - Helsinki

Unioninkatu 27, Keskusta, 00170 Helsinki 10510649

Kaksikerroksinen liiketila Kiseleffin talossa, Torikortteleissa Tila ei sovellu kahvila- tai ravintolakäyttöön

Osoite
Unioninkatu 27, 00170 Helsinki
Tilatyyppi
Liiketilaa
133 m2
Tilajako
Katutaso 67,6 m2, yläkerta 65,4 m2. Tilat ovat avoimessa yhteydessä portaiden kautta.
Kiinteistö
Vuokrattava kaksikerroksinen tila sijaitsee Unioninkadulla, Kiseleffin talossa. Liiketilaan on oma sisäänkäynti Unioninkadulta ja käynti myös Kiseleffin talosta, lounasravintola Sofia Bistrosta. Tilasta on näyteikkunat kadulle. Alakerran tila on kahdessa tasossa, ja perällä on pieni ovellinen huone esimerkiksi varastoksi tai pieneksi taukotilaksi. Tilan uniikki yksityiskohta on puinen, koristeleikattu tuulikaappi.

Liiketilan kerroksia yhdistävät portaat, hissi sijaitsee aulan puolella liiketilan vieressä. Toisessa kerroksessa on pienet ikkunat Unioninkadulle ja tilan perällä ovellinen varastotila.

Tila sopii esimerkiksi toimijalle, joka etsii toimistotilaa myymälän yhteyteen. Yläkerta soveltuu myös hyvin showroom-tilaksi.

Unioninkadun puolella katutasossa naapureina ovat Bassoradio pop up -tiloineen ja Au3 Kultasepät. Liiketilassa on aikaisemmin toiminut ekologisiin lastenvaatteisiin ja luonnonmukaisiin ihonhoitotuotteisiin erikoistunut Ecolife Helsinki sekä Christmas TRE:n pop up-kauppa.
Sijainti
Kiseleffin talon ensimmäinen osa on valmistunut jo vuonna 1778, nykyiset osat pitkälti 1818 Carl Ludvig Engelin suunnittelemina. Talossa on toiminut alkuvaiheessa sokerinpuhdistamo, jonka kauppias Feodor Kiseleff kuitenkin siirsi riskialttiin toiminnan vuoksi muualle. Vuoteen 1930 tilassa toimi Stockmannin tavaratalo. Nykyisen kaltaisena kauppiastalona toiminta on jatkunut pienin muutoksin 80-luvulta saakka.

Kiseleffin talo on yhteydessä Lars Sonckin Stockmannin laajennukseksi piirtämän Sofiankatu 4:n taloon – aivan kuten talot alun perin suunniteltiin – ja siinä toimii Sofia Future Farm -kaupunkikeskus bistroineen, viinibaareineen sekä kokous- ja työtiloineen.

Torikortteleiden välittömässä ympäristössä Kruununhaassa, Katajanokalla, Kaartinkaupungissa, Kluuvissa ja Suomenlinnassa on kaikkiaan 14 400 asukasta ja 37 000 työpaikkaa (Helsingin tilastollinen vuosikirja 2018).

Torikortteleihin johtavat kauppakatuna tunnettu Aleksanterinkatu, viherbulevardi Esplanadi, ja rantaliikenne kaukaa idästä saakka. Senaatintorille, Kauppatorille ja sieltä lähtevälle Suomenlinnan lautalle suuntaavat lähes kaikki Helsingissä matkailevat.

Koko Torikortteleiden ympäristö elää mielenkiintoista ja vauhdikasta muutoksen aikaa: Allas Sea Pool -merikylpylä, Kauppahalli ja Kauppatorin uudistus seuraa sitä. Maailmanpyörä ja Kanavarannan uusi ravintolakeskittymä kuuluvat samaan merellisen Helsingin kokonaisuuteen.
Ympäristö
Alue lukuina
• Suomenlinnassa 1 042 000 kävijää (2017)
• Tuomiokirkko – 0,5 milj. kävijää vuosittain
• Uspenskin katedraali – yli 0,5 milj. kävijää vuosittain
• Katajanokan kautta matkusti 2,8 milj matkustajaa (2011)
• Eteläsatama 4,7 milj. matkustajaa (2016) ja kv-risteilyliikenteessä 37 000 matkustajaa
• Uusi Helsingin kaupunginmuseo 364 543 kävijää (2018)
Kulkuyhteydet
• Raitiovaunut 2, 4, 5, 7 kulkevat vierestä ja läpi Torikortteleiden
• Kaisaniemen metroaseman lähin uloskäynti 300 metrin päässä
• Lauttalinjat Suomenlinnaan, Lonnaan ja Vallisaareen, Korkeasaareen jne.
• Hop-on-hop-off-bussit pysähtyvät viereen
• Lähin parkkihalli P-Kluuvi, P-Tähtitorninmäki ja P-Kasarmintori myös lähellä
• Kaupunkifillariparkkeja vieressä
Vuokralaisia
Torikortteleissa on tällä hetkellä 19 ravntolaa ja kahvilaa, pieniä putiikkeja, uusi kaupunginmuseo, radiokanava, art house-elokuvateatteri, oma panimo, kultasepänliike, yli 100-vuotias hattuliike, salakapakka – ja vaikka mitä muuta!
Muuta
Tutustu Torikortteleihin: www.torikorttelit.fi

Vapautuu
01.10.2019
Rakennusvuosi
1818
Saneerausvuosi
2010
Kerros
1 / 2
Huoneiden lukumäärä
2

Hissi

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Unioninkatu 27, Helsinki

m
Yhteystiedot

Torikorttelit

PL 4
00099 Helsingin kaupunki

Eija Malin, myyntipäällikköPeggy Bauer, kauppapaikkajohtaja
peggy.bauer@torikorttelit.fi
+358 40 828 3140


 http://www.torikorttelit.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan

Kaikki yritysmuuttoon

Palveleva perheyritys

Kaikki yritysmuuttoon

www.muuttokarhut.fi