Takaisin

Vuokrataan toimistotilat, varastotilat, toimistohotelli - Helsinki

Teollisuuskatu 33, Vallila, 00510 Helsinki 10501848

Tilaa yhteiselle luovalle voimalle vai oman työpisteen rauhaa? Avarat ja vaikuttavat puitteet asiakastyöhön vai enemmän yhteistilaa omalle henkilökunnalle? Vaaleaa ja vehreää vai hillittyä ja hallittua? Selvitetään yhdessä, mitä sinä tiloiltasi tarvitset ja toivot, ja toteutetaan se.

Osoite
Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
36 - 1500 m2
Varastotilaa
5 - 60 m2
Toimistohotelli
36 - 1500 m2
Yhteensä
36 - 1560 m2
Tilajako
Jaettavissa
Tila soveltuu
Koulutus, popup, coworking
Kiinteistö
Vallila33 Business Park – tervetuloa Vallilan Wallstreetille!

Tulevaisuuden toimitila on enemmän kuin nimi ovessa. Kaikki Vallila33:n toimitilat ovat muunneltavissa yrityksesi tarpeiden ja suunnitelmien mukaiseksi. Talosta löytyy toimitiloja kolmestakymmenestä neliöstä aina tuhanteen neliöön asti.

Vallila33 on Onvestin ylpeys. Suomalaisena perheyrityksenä löysimme oman toimitilamme talosta ja Vallilasta, joka kasvaa ja kehittyy voimakkaasti naapurikaupunginosien Kalasataman ja Pasilan kanssa. Finanssi- ja tietoliikennealan yritysten suosimalta Teollisuuskadulta löytyy myös sinulle ja yrityksellesi tilaa kasvaa.
Pysäköinti
Kiinteistössä on lämmin autohalli, josta kiinteistössä toimivat yritykset voivat vuokrata autopaikkoja.

Asiakkaille paikkoja löytyy kadunvarsista sekä läheisestä Q-Parkista.
Palvelut
Jo Teollisuuskadulta sisään astuessa Vallila33 Business Park vakuuttaa. Tiedät olevasi Suomen finanssimaailman sydämessä, kun avaran aulan taidokkaat puupinnat ja valoteokset kertovat ajattomasta tyylistä. Ystävällinen henkilökunta jatkaa tunnelmaa toivottamalla sinut tervetulleeksi.

Loft33-ravintolassa aloitat päiväsi maistuvalla aamiaistarjoilulla ja alakerran tunnelmallisesta joogasalista saat rauhoittavaa energiaa. Jos taas kaipaat vauhtia ja voimaa, huippuluokan laitteilla varustettu CrossFit-sali haastaa sinut ylittämään itsesi. Saunaosaston pehmeät aamulöylyt sekä suihku- ja pukeutumistilat ovat työmatkapyöräilijöiden ja treenaajien ensimmäinen etappi ennen työpäivän alkua.

Hissit vievät sinut kolmanteen kerrokseen, jonka yhteisten coworking-tilojen ergonomiset ja laadukkaasti toteutetut työpisteet odottavat työhön tarttujaa. Neuvottelukeskuksen korkeat ja avarat neuvotteluhuoneet taipuvat pitkiin palavereihin ja kiperiinkin neuvotteluihin.

Yhä ylempiin kerroksiin kiivetessä talo tarjoilee 6.000 m² laadukasta ja dynaamista toimitilaa kasvavan ja kehittyvän kaupungin näköalapaikalta. Näetkö siellä myös itsesi ja yrityksesi?
Kulkuyhteydet
Kulkuyhteydet alueelle ovat erinomaiset. Alueen kehityksen myötä rakennetaan sekä uusia kevyen liikenteen väyliä, että täydennetään julkisen liikenteen yhteyksiä. Vallilan läpi kulkevat useat keskeiset bussi- ja raitiovaunulinjat. Linjan 9 pysäkki on aivan Teollisuuskatu 33:n kiinteistön edustalla. Kävelymatkan päässä sijaitsevat vilkasliikenteinen Mäkelänkatu ja Aleksis Kiven katu. Pasilan juna-asema (800m) sijaitsee kävelyetäisyydellä.

Omalla autolla kulkeville kiinteistössä on parkkitilaa kellarin paikoitustasoilla. Autoilijan reitit keskusta-alueen pääsisääntuloväylille, kuten Lahdenväylälle, Tuusulanväylälle ja Itäväylälle ovat erityisen hyvät.
Vuokralaisia
Kiinteistössä on vuokralla Säästöpankkiliiton pääkonttori sekä vuokranantaja Onvest-konsernin oma pääkonttori sekä tytäryhtiö Feonin pääkonttori.
Muuta
Ota yhteyttä ja kerro meille yrityksestäsi ja tarpeistasi alustavasti. Olemme kiinnostuneita muustakin kuin tilantarpeestanne. Oletteko kasvamassa vai tiivistämässä toimintaanne? Mitä muita suunnitelmia tai unelmia teillä on tulevan varalle? Mitä varhaisemmassa vaiheessa saamme suunnitelmistanne kiinni, sitä vaikuttavammat ja toimivammat toimitilat voimme yhdessä luoda.

Tutustu kotisivuihimme:
https://vallila33.fi/
Lisätietoa saneerauksista
Kiinteistön peruskorjauksen ensimmäinen vaihe valmistui 2017/2018, toinen vaihe 04/2019 ja kolmas vaihe 03/2020.
Vapaat toimistotilat voidaan räätälöidä vuokralaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi
1990
Saneerausvuosi
2020

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Teollisuuskatu 33, Helsinki

m
Yhteystiedot

Onvest Oy

Onvest Oy
020 111 5100
Teollisuuskatu 33
00510 Helsinki

 http://www.vallila33.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kaikki yritysmuuttoon