Vuokralaisen toimitilat
Vuokralaisen toimitilat
Aula
Aula
Aula
Aula
Vuokralaisen toimitilat
Vuokralaisen toimitilat
Vuokralaisen toimitilat
Vuokralaisen toimitilat
Havainnekuva, toimistohuone
Havainnekuva, toimistohuone
Havainnekuva, coworking-tila
Havainnekuva, coworking-tila
Neuvotteluhuone
Neuvotteluhuone
Neuvotteluhuone
Neuvotteluhuone
Neuvotteluhuone
Neuvotteluhuone
Auditorio
Auditorio
Kokouskeskus
Kokouskeskus
Ravintola Loft33
Ravintola Loft33
Kuntosali
Kuntosali
Sosiaalitilat
Sosiaalitilat
Sauna
Sauna
Pukuhuone
Pukuhuone

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Teollisuuskatu 33, Vallila, 00510 Helsinki #10501848

Tilaa yhteiselle luovalle voimalle vai oman työpisteen rauhaa? Avarat ja vaikuttavat puitteet asiakastyöhön vai enemmän yhteistilaa omalle henkilökunnalle? Selvitetään yhdessä, mitä sinä tiloiltasi tarvitset ja toivot, ja toteutetaan se.

Osoite
Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
107,5 - 660 m2
Kiinteistö
Tulevaisuuden toimitila on enemmän kuin nimi ovessa. Kaikki Vallila33:n toimitilat ovat muunneltavissa yrityksesi tarpeiden ja suunnitelmien mukaiseksi.

Vallila33 on Onvestin ylpeys. Suomalaisena perheyrityksenä löysimme oman toimitilamme talosta ja Vallilasta, joka kasvaa ja kehittyy voimakkaasti naapurikaupunginosien Kalasataman ja Pasilan kanssa. Finanssi- ja tietoliikennealan yritysten suosimalta Teollisuuskadulta löytyy myös sinulle ja yrityksellesi tilaa kasvaa.
Pysäköinti
Kiinteistössä on lämmin autohalli, josta kiinteistössä toimivat yritykset voivat vuokrata autopaikkoja.

Asiakkaille paikkoja löytyy kadunvarsista sekä läheisestä Q-Parkista.
Palvelut
Jo Teollisuuskadulta sisään astuessa Vallila33 Business Park vakuuttaa. Ystävällinen henkilökunta jatkaa tunnelmaa toivottamalla sinut tervetulleeksi.

Loft33-ravintolassa aloitat päiväsi maistuvalla aamiaistarjoilulla ja alakerran tunnelmallisesta joogasalista saat rauhoittavaa energiaa. Jos taas kaipaat vauhtia ja voimaa, huippuluokan laitteilla varustettu CrossFit-sali haastaa sinut ylittämään itsesi. Saunaosaston pehmeät aamulöylyt sekä suihku- ja pukeutumistilat ovat työmatkapyöräilijöiden ja treenaajien ensimmäinen etappi ennen työpäivän alkua.

Neuvottelukeskuksen korkeat ja avarat neuvotteluhuoneet taipuvat pitkiin palavereihin ja kiperiinkin neuvotteluihin.

Yhä ylempiin kerroksiin kiivetessä talo tarjoilee 6.000 m² laadukasta ja dynaamista toimitilaa kasvavan ja kehittyvän kaupungin näköalapaikalta. Näetkö siellä myös itsesi ja yrityksesi?
Kulkuyhteydet
Kulkuyhteydet alueelle ovat erinomaiset. Alueen kehityksen myötä rakennetaan sekä uusia kevyen liikenteen väyliä, että täydennetään julkisen liikenteen yhteyksiä. Vallilan läpi kulkevat useat keskeiset bussi- ja raitiovaunulinjat. Linjan 9 pysäkki on aivan Teollisuuskatu 33:n kiinteistön edustalla. Kävelymatkan päässä sijaitsevat vilkasliikenteinen Mäkelänkatu ja Aleksis Kiven katu. Pasilan juna-asema (800m) sijaitsee kävelyetäisyydellä.

Omalla autolla kulkeville kiinteistössä on parkkitilaa kellarin paikoitustasoilla. Autoilijan reitit keskusta-alueen pääsisääntuloväylille, kuten Lahdenväylälle, Tuusulanväylälle ja Itäväylälle ovat erityisen hyvät.
Vuokralaisia
Kiinteistössä on vuokralla Säästöpankkiliiton pääkonttori sekä vuokranantaja Onvest-konsernin oma pääkonttori sekä tytäryhtiö Feonin pääkonttori.
Muuta
Ota yhteyttä ja kerro meille yrityksestäsi ja tarpeistasi alustavasti. Olemme kiinnostuneita muustakin kuin tilantarpeestanne. Oletteko kasvamassa vai tiivistämässä toimintaanne? Mitä muita suunnitelmia tai unelmia teillä on tulevan varalle? Mitä varhaisemmassa vaiheessa saamme suunnitelmistanne kiinni, sitä vaikuttavammat ja toimivammat toimitilat voimme yhdessä luoda.

Tutustu kotisivuihimme:
https://vallila33.fi/
Lisätietoa saneerauksista
Kiinteistön peruskorjauksen ensimmäinen vaihe valmistui 2017/2018, toinen vaihe 04/2019 ja kolmas vaihe 03/2020.
Vapaat toimistotilat voidaan räätälöidä vuokralaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Vapautuu
Heti
Rakennusvuosi
1990
Saneerausvuosi
2020

Näkyvällä paikalla

Hissi

Yhteystiedot

Onvest Oy

Onvest Oy
Näytä puhelinnumero 020 111 5100
Teollisuuskatu 33
00510 Helsinki

  http://www.vallila33.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Teollisuuskatu 33, Helsinki

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

HALLIT