Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Teollisuuskatu 33, Vallila, 00510 Helsinki 10501848

Syksyllä 2017 tasokkaasti peruskorjattuun moderniin toimistokiinteistöön haetaan vuokralaisia. Vuokrattavat tilat ovat kooltaan 100-2.000 m2. Tilat ovat hyvin jaettavissa ja ne muokataan täysin vuokralaisten tarpeiden mukaan. Vuokralaisilla on käytössään yhteinen aulapalvelu, kokouskeskus, kuntosali ja saunaosasto.

Osoite
Teollisuuskatu 33 , 00510 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
100 - 2000 m2
Tilajako
Jaettavissa

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Toimistotilaa yhteensä noin 6000m2
-Vapaana vielä noin 2000m2
-Kerroskoko noin 850-1050m2 ja tilat ovat tehokkaasti jaettavissa
-Tilat muokataan vuokralaisten tarpeiden mukaan
- Aula ja kokouskeskus
-Kuntosali, saunaosasto, pukuhuoneet kaappeineen.
Sijainti
Teollisuuskatu 33:ssa sijaitseva toimistokokonaisuus sijoittuu hyvien kulkuyhteyksien varrelle Helsingin pohjoisen kantakaupungin 22. kaupunginosaan, Vallilaan. Vallilan alue on luonteeltaan vilkas, eläväinen ja monipuolinen. Se jakautuu erilaisiin liiketila- ja toimitilarakennusten alueisiin sekä asuntokortteleihin ja puistoihin.
Ympäristö
Teollisuuskadun alue kehittyy voimakkaasti. Alue täydentyy ja profiloituu monipuolisen korjaus- ja uudisrakentamisen kautta, esimerkkinä tästä viereisen Pasilan konepaja-alueen kehitys. Ympäröivät Pasilan ja Kalasataman alueet ovat kehityskeskuksia, joiden myötä Teollisuuskadun varrella sijaitsevat toimistokorttelit ovat nousemassa yhä entistä keskeisemmälle paikalle. Teollisuuskadun äärellä sijaitsee merkittävien yritysten, mm. finanssialan ja tietoliikenteen alan pääkonttoreita ja toimitiloja.
Pysäköinti
Kiinteistössä on lämmin autohalli, josta kiinteistössä toimivat yritykset voivat vuokrata autopaikkoja.

Asiakkaille paikkoja löytyy kadunvarsista sekä läheisestä Q-Parkista.
Kulkuyhteydet
Kulkuyhteydet alueelle ovat erinomaiset. Alueen kehityksen myötä rakennetaan sekä uusia kevyen liikenteen väyliä, että täydennetään julkisen liikenteen yhteyksiä. Vallilan läpi kulkevat useat keskeiset bussi- ja raitiovaunulinjat. Linjan 9 pysäkki on aivan Teollisuuskatu 33:n kiinteistön edustalla. Kävelymatkan päässä sijaitsevat vilkasliikenteinen Mäkelänkatu ja bulevardimainen Aleksis Kiven katu. Pasilan juna-asema (750m) ja Sörnäisten metroasema (1,4km) sijaitsevat molemmat kävelyetäisyydellä.

Omalla autolla kulkeville kiinteistössä on runsaasti parkkitilaa kellarin paikoitustasoilla. Autoilijan reitit keskusta-alueen pääsisääntuloväylille, kuten Lahdenväylälle, Tuusulanväylälle ja Itäväylälle ovat erityisen hyvät.
Vuokralaisia
Kiinteistössä on vuokralla Säästöpankkiliiton pääkonttori sekä vuokranantaja Onvest-konsernin oma pääkonttori sekä tytäryhtiö Feonin pääkonttori.
Muuta
Toimistotiloista on vielä vuokrattavana kerrokset 3-4. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee aula ja kokouskeskus. Yhteensä kiinteistössä on maanpäällisiä kerroksia 7.

Tutustu esitteeseemme:
http://www.esitteemme.fi/tk33/WebView/
Lisätietoa saneerauksista
Kiinteistön peruskorjaus valmistui syksyllä 2017. Vapaat toimistotilat räätälöidään vuokralaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tarkemmat tiedot

Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi
1990
Saneerausvuosi
2017

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10501848, Teollisuuskatu 33

m
Yhteystiedot

Onvest Oy

Teollisuuskatu 33

00510 Helsinki

  http://www.onvest.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Tavarakellari