Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Vantaa

Rahtitie 3, Lentokenttä, 01530 Vantaa 10440584

Tyylikästä toimistotilaa Lentoasemalla, aivan kiitoradan vierellä.

Osoite
Rahtitie 3 , 01530 Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotilaa
11 - 400 m2

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Julkisivultaan tyylikäs Airside Center on tiloiltaan selkeä ja yleisilmeeltään pohjoismainen. Tiloja voidaan muokata asiakkaan tarpeiden ja yritysimagon mukaan. Sijainti aivan Terminaali 1:n vieressä on ihanteellinen vaikkapa pääkonttorillesi.

Airside Centerin monipuoliset tilat muotoutuvat niin pienempien kuin isojenkin tilatarpeiden mukaisesti. Nykyaikaisilla työtilaratkaisuilla ja tyylikkäällä sisustuksella luomme yhdessä toimiston, joka tukee sinun ja henkilöstösi motivaatiota ja inspiroi ylittämään itsensä joka päivä - sekä tietenkin tuoden tehoja liiketoiminnallesi.

Airside Centerin tilat ovat räätälöitävissä monenlaisiin tarpeisiin. Tiloja voidaan muokata ja sisustaa helposti asiakkaan tarpeiden ja yritysimagon mukaan.

Omaa pienempää, alle 36 neliön toimistotilaa tai yhden huoneen toimistoa etsivälle tilat antavat omaa työrauhaa, mutta kokonaisuutena myös dynaamisen ja kansainvälisen työyhteisön tunnelmaa. Yhden huoneen tiloissa (noin 12 neliötä) näkymä ikkunasta on pääsääntöisesti maaliikennepuolelle eli lentoaseman sisääntuloteille. Jokaisessa kerroksessa on omat wc-tilat ja rauhalliset käytävätilat. Huoneissa on käytäville lasiseinät, joten luonnovaloa ja avaruuden tuntua riittää.

Vapaata yli 36 neliön toimistotilaa löytyy useammassa kerroksessa. Tilat ovat muuntojoustavia eli niitä voidaan muokata tilatarpeidesi mukaan, kuten jakaa vaikkapa lasisilla väliseinillä pienemmiksi tiloiksi tai yksittäisiksi työhuoneiksi. On myös mahdollista, ettei haluamissasi tiloissa väliseiniä ole lainkaan, vaan ne muokataan yrityksellesi go-working -henkisesti yhtenäiseksi ja avaraksi kokonaisuudeksi.

Kiinteistössä on yhteiskäytössä taukotilaa sekä kokoushuoneita, jotka ovat varattavissa kiinteistössä toimivien yritysten käyttöön. Aivan ylimmässä, 7. kerroksessa on terassillinen noin 10 hengen sauna- ja kokoustila, joka ovat vuokrattavissa talon asiakkaille esimerkiksi suunnittelupäiville tai yrityksen illanistujaisiin tai muihin pienempiin tilaisuuksiin.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä on talon yhteinen vastaanotto, josta hoituu niin vieraiden vastaanotto, postipalvelut ja välipala- ja kahvipisteen tarjottavat sekä kokoustarjoilut. Kiinteistössä on myös viihtyisät sosiaalitilat suihkuineen työntekijöitten käyttöön.
Pysäköinti
Rakennuksen edessä on maksuttomia parkkipaikkoja talossa vieraileville ja vuokralaisten käytössä on kiinteistön kellarikerroksen lämpimästä paikoitushallista löytyvää vuokrattavissa olevaa paikoitustilaa.

Tarkemmat tiedot

Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Näkyvällä paikalla

Hissi

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10440584, Rahtitie 3

m
Yhteystiedot

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 22
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh. +358 9 347 3344

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  http://www.scanreal.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Tavarakellari