Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Metsänneidonkuja 4, Tapiola, 02130 Espoo 10424866

Uudistuneen Spektrin Pilotti-talossa on vapaana vielä kolme muuntojoustavaa toimitilaa 190 - 260 m2. Tilat uudistetaan aina Spektrin uuteen mallitilan tasoon.

Osoite
Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
190 - 260 m2
Tilajako
Jaettavissa - Tilat ovat muuntojoustavia. Tilasuunnitelma ja -muutokset tehdään asiakkaan tarvemäärityksen mukaan.
Kiinteistö
Spektrissä on toteutettu mittava uudistusprojekti. Spektrin viiden toimistotalon aulatilat ovat saaneet Pes Arkkitehtien suunnittelemana tyylikkään, modernin, skandinaavisen ilmeen. Ravintoloiden laajentumisen ja uudistumisen jälkeen Spektri tarjoaa ylivoimaiset ravintolapalvelut. Pilotti-talon alakerrassa sijaitsee yksityisten yrittäjien omistama Ravintola Tesan, joka houkuttelee spektriläisten lisäksi asiakkaita myös ympäristöstä. Trio-taloon on avautunut upouusi Ravintola Kirjo ja Cafe Park. Spektrissä on 20 erikokoista kokous- ja koulutustilaa, joista ensimmäiset on jo modernisoitu. Spektrillä on myös edustavat liikunta- ja hyvinvointipalvelut mm. valoisa ja tilava kuntosali saunoineen. Vuokratapahtuman yhteydessä toimitilat uudistetaan asiakkaalle Spektrin uuteen laadukkaaseen mallitilan tasoon. Lue lisää uudistuneilta kotisivuiltamme www.spektri.fi.
Sijainti
Spektri sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä I:n varrella Espoossa, Pohjois-Tapiolassa Otaniemen välittömässä läheisyydessä naapureinaan mm. Aalto yliopisto, VTT, Otaniemen teknologiakylä.
Pysäköinti
Spektrillä on lähes 1000 pysäköintipaikkaa avaralla tontilla. Mahdollisuus myös autohalli- ja nimettyihin paikkoihin. Myös Spektrin yritysten asiakkaille on hyvät paikoitustilat.
Kulkuyhteydet
Sijainti Kehä I varrella takaa sujuvat liikenneyhteydet joka puolelle pääkaupunkiseutua ja esimerkiksi lentokentälle. Lähimmän metroaseman sisäänkäynniltä on lyhyt kävelymatka Spektriin 2017. Useat bussilinjat pysähtyvät Spektrin viereen.
Muuta
Spektrin toimitiloista ja uudistuneista tiloista voitte kysellä ja pyytää esittelyä Spektrin toiminnasta vastaavalta henkilökunnalta: Outi Kymäläinen, outi.kymalainen@spektri.fi P 010 195 017. Myös välittäjät ja heidän kanssaan tulevat asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita.
Rakennusvuosi
1991

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10424866, Metsänneidonkuja 4

m
Yhteystiedot

Spektri Business Park Oy

Spektri Business Park
Toimitusjohtaja
Outi Kymäläinen
p 010 195 017

 http://www.spektri.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan