Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Metsänneidonkuja 8, Tapiola, 02130 Espoo 10424853

Uudistuneen Spektrin keskimmäisessä talossa, Triossa on vielä vapaana moderneja toimitiloja: 90 - 1600 m2 muunneltavissa sinun tilatarpeesi mukaan.

Osoite
Metsänneidonkuja 8, 02130 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
90 - 1600 m2
Tilajako
Jaettavissa - Tilat ovat muuntojoustavia. Tilasuunnitelma ja -muutokset tehdään asiakkaan tarvemäärityksen mukaan.
Kiinteistö
Spektri Business Park on lanseerannut monipuolisen yrityspuistokokonaisuuden ensimmäisenä Suomessa. Spektrin laadukkaat ja avarat viisi toimistotaloa sijaitsevat näkyvällä paikalla Kehä I varrella laajalla tontilla Espoossa, Pohjois-Tapiolassa. Spektrissä on toteutettu mittava uudistusprojekti. Aulatason tilat ovat saaneet Pes Arkkitehtien suunnittelemana modernin, laadukkaan skandinaavisen ilmeen. Ravintoloiden laajentumisen ja uudistumisen jälkeen Spektri tarjoaa ylivoimaiset ravintolapalvelut. Trio-taloon on avautunut upouusi 1000 neliön Ravintola Kirjo ja Cafe Park, joiden modernit Spektrille räätälöidyt palvelut ovat avoinna aamuaikaisesta alkuiltaan. Spektrillä on myös edustavat liikunta- ja hyvinvointipalvelut mm valoisa ja tilava kuntosali saunoineen. Vuokratapahtuman yhteydessä toimitilat uudistetaan asiakkaalle Spektrin uuteen laadukkaaseen mallitilan tasoon. Lue lisää uudistuneilta kotisivuiltamme www.spektri.fi.
Sijainti
Spektri sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä I:n varrella Espoossa Otaniemen välittömässä läheisyydessä naapureinaan mm. Aalto yliopisto, VTT, Otaniemen teknologiakylä.
Pysäköinti
Spektrillä on lähes 1000 pysäköintipaikkaa avaralla tontilla. Mahdollisuus myös autohalli- ja nimettyihin paikkoihin. Myös Spektrin yritysten asiakkaille on hyvät paikoitustilat.
Kulkuyhteydet
Sijainti Kehä I varrella takaa sujuvat liikenneyhteydet joka puolelle pääkaupunkiseutua ja esimerkiksi lentokentälle. Lähimmän metroaseman sisäänkäynniltä on lyhyt kävelymatka Spektriin 2017. Useat bussilinjat pysähtyvät Spektrin viereen.
Muuta
Spektrin toimitiloista ja uudistuneista tiloista voitte kysellä ja pyytää esittelyä Spektrin toiminnasta vastaavalta henkilökunnalta: Outi Kymäläinen, outi.kymalainen@spektri.fi. P 010 195 017. Myös välittäjät ja heidän kanssaan tulevat asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita.
Rakennusvuosi
1995

Jaettavissa

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Metsänneidonkuja 8, Espoo

m
Yhteystiedot

Spektri Business Park Oy

Spektri Business Park Oy
Toimitusjohtaja
Outi Kymäläinen
p 010 195 017

 http://www.spektri.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Uudet ja käytetyt kalusteet

Hexaplan

Kaikki yritysmuuttoon

Palveleva perheyritys

Kaikki yritysmuuttoon

www.muuttokarhut.fi