« Takaisin
Suurenna kaikki kuvat

Uudiskohde

Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä 10610411

Vuokrataan toimistotilaa, liiketilaa

Kankaan Arkki on Kankaan parhaalla paikalla kiinni vanhassa paperitehtaassa. Kankaan Arkin tilat ovat modernia, asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan muunneltavaa monikäyttötilaa. Suunnittelussa huomioidaan tilojen jakaminen myös useammalle käyttäjälle.

Tilatyyppi
Toimisto
100 - 3000 m2
Liike
30 - 150 m2
Yhteensä
130 - 3150 m2
Tilajako
Jaettavissa - Uudisrakennuksen kerrosala on noin 800 m2. Kerros on jaettavissa.

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Kankaan Arkki tarjoaa yrityksille parhaat palvelut niiden tarpeiden mukaisesti.
Rakennuksessa on kahvila sekä lounasravintola, joka palvelee myös yritysten tilaisuuksissa. Ravintola sijoittuu sisääntuloaulaan ja siihen valmistuu myös viihtyisä ulkoterassi.

Kokouksia varten Kankaan Arkissa on muunneltavat yhteiskäyttöiset neuvottelutilat, joihin on saatavilla catering-palvelu. Palvelukerroksessa palveluita on vuokralaisyritysten lisäksi tarjolla myös alueen asukkaille ja muille toimijoille.
Sijainti
Kankaan alue sijaitsee erinomaisella paikalla Jyväskylän keskustan vieressä. Kankaan Arkki rakentuu historiallisesti arvokkaan vanhan paperitehtaan yhteyteen.
Pysäköinti
Kankaan Arkin parkkipaikat sijaitsevat rakennuksen vieressä. Pysäköinti pyritään toteuttamaan koko Kankaan alueella pääasiallisesti pysäköintilaitoksiin ja pihakansien alle.
Lähipalvelut
Kankaalla palvelut ovat lähellä, ja alueen rakentuessa niitä tulee myös lisää. Palvelualan yritykset kuten kioskit, kahvilat sekä parturi-kampaamot löytävät tiensä Kankaalle sitä mukaa kun talot kohoavat ja ihmiset asettuvat alueelle.
Muuta
Erityishuomiota kiinnitetään sisäilman laatuun, energiatehokkuuteen sekä
toiminnallisuuteen.

Arkkitehtuuriltaan Kankaan Arkki on näyttävä ja omaleimainen. Myös sisustusratkaisuissa tulevat näkymään persoonallisuus ja kunkin yrityksen oma ilme.

Tarkemmat tiedot

Vapautuu
kevät 2021
Rakennusvuosi
2021 (uudiskohde)
Kerros
7 / 7
Ympäristöluokitus
Leed

Uudiskohde

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Hissi

Videoesittely

m
Yhteystiedot

Jykia Oy

Asekatu 3B
40100 JYVÄSKYLÄ
Minna Helsingius
Puh. 040 541 7471

http://www.jykia.fi

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10610411, Kympinkatu 3

 
a