« Takaisin
Suurenna kaikki kuvat

Tuottotie 1, 33470 Ylöjärvi 10502059

Myydään toimistotilaa, tuotantotilaa

UUSI TEOLLISUUSHALLI YLÖJÄRVEN SILTATIEN TEOLLISUUSALUEELLA!

Tilatyyppi
Toimisto
150 m2
Tuotanto
525 m2
Yhteensä
675 m2
Pohjapiirros
Myyntihinta:
550.000 €

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Lähes uusi kiinteistö, jossa kolmen nosto-oven takana hallitilaa, päädyssä kahdessa kerroksessa toimisto- ja sosiaalitilat. Hallit ovat tällä hetkellä yhdellä käyttäjällä, mutta ne on helposti muodostettavissa kahdeksi - kolmeksi erilliseksi halliksi, 150 - 300 m2 - tai sitten pitää tilat yhtenäisenä, kuten tällä hetkellä!

Rakennuksen mitat ovat noin 40 x 15 metriä eli pohja-ala noin 600 m2, lisäksi päädyssä toisessa kerroksessa toimisto-sosiaalitilaa noin 75 m2.

Päätyhallin yhteydessä alakerrassa saunatilat, toimistotilaa, muutama pieni lepohuone, avotilaa, toisessa kerroksessa sosiaali- ja toimistotilat. Kahdessa muussa hallissa on valmiudet wc- ja sosiaalitiloille ja ne on otettavissa väliseinät rakentamalla itsenäiseen käyttöön.

Halleissa on lattiakaivot (ÖE), nosto-ovet 4 x 4 metriä, yhdessä ovessa sähkönostin, huippuimurit, lämmitys/jäähdytys ilmalämpöpumpuilla (5 kpl, joista yksi toimisto-osan toisessa kerroksessa), vapaa korkeus noin 5,2 m.

Hallissa täydellinen hälytysjärjestelmä!

Kantavana rakenteena on hallin osalla puurunko, toimisto-osassa teräsrunko, julkisivussa Teräselementin uusia näyttäviä julkisivuprofiileja, harjakatto peltikatteella.

Oman tontin koko on noin 3500 m2, rakennusoikeutta on jäljellä noin 1100 kem2.

Piha asfaltoitu!!
Muuta
Oheisessa pohjakuvassa on halli esitetty kolmena erillisenä yksikkönä. Tilat ovat tällä hetkellä käytännössä yhtä tilaa, väliseinät on rakennettu osittain. Näin kahdessa pienimmässä tilassa olevia toimisto- ja sosiaalitiloja ei ole rakennettu, niille on tarvittavat varaukset. Myös muita pienehköjä eroja pohjakuvissa saattaa olla.

Tarkemmat tiedot

Vapautuu
Sopimuksen mukaan

Liitetiedostot

m
Yhteystiedot

Tampereen Arviointi- ja Toimitilapalvelu Oy LKV

Esko Koskinen
KTM, LKV
Toimitilavälittäjä
Keskuskauppakamarin hyväksymä
kiinteistönarvioitsija (KHK)
Auktorisoitu kiinteistönarvioija (AKA),
yleisauktorisoitu

0400-622 727
esko.koskinen@kolite.fi
Hallituskatu 25
33200
TAMPERE

http://www.kolite.fi

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10502059, Tuottotie 1

a