« Takaisin
Suurenna kaikki kuvat

Siltasaarenkatu 8-10, Hakaniemi, 00530 Helsinki 10643396

Vuokrataan toimistotilaa

Upouutta, täydellisesti remontoitua toimitilaa valmistumassa Hakaniemeen vuodenvaihteessa 2020-2021

Tilatyyppi
Toimisto
550 - 7641 m2
Tilajako
Jaettavissa - Kerrokset 1-7 voidaan vuokrata omina kokonaisuuksinaan, jaettuna kahdeksi pienemmäksi tilaksi tai yhdistettynä toisiin kerroksiin aina 7641 neliöön asti. Myös laajempi yhden kerroksen kokonaisuus onnistuu hyödyntämällä naapurikiinteistön uudistuvia tiloja.
Pohjapiirros

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Siltasaari 10 puhaltaa elämää Helsingin kantakaupungin uuteen ytimeen, Hakaniemeen.
Kautta historian moni uusi ja ihmeellinen asia on nähnyt päivänvalon Hakaniemessä. Tarina jatkuu, kun uudistuva Siltasaari 10 luo alueelle inspiroivan ja uutta luovan, monikulttuurisen dynamon. Siltasaari 10 tarjoaa yrityksille inspiroivan työympäristön ja yksilölliset työtilat. Toimistot, työtilat ja palvelut hengittävät samaan tahtiin ympäröivän kaupunkitilan kanssa 24/7, mahdollistaen tilojen vaivattoman ja tehokkaan käytön.

Kaikki kiinteistön palvelut ovat saavutettavissa kuivin jaloin 2. kerroksesta, josta löytyy laadukas ravintolakeskittymä, toimistojen welcome desk, yhteiskäyttöisiä neuvottelu-, tapahtuma- ja projektityötiloja sekä co-working-alue. Kiinteistön katutasossa on päivittäistavarakauppa, liiketiloja sekä kahviloita ja ravintoloita.

Hakaniemen alueen alkuperäiset kauppapaikat, Hakaniemen tori ja kauppahalli, elävät sulassa sovussa uusien palveluiden kanssa. Koko Hakaniemi Siltasaari 10:n johdolla kutsuu viihtymään ja viettämään aikaa. Monikulttuurinen ja moniarvoinen Hakaniemi on avoin kaikille.
Sijainti
Hakaniemi on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteitä ja uteliasta eteenpäin katsomista.
Hakaniemeen on helppo sopeutua ja siellä on miellyttävä vierailla. Alue on kaupungin parhaiden yhteyksien päässä niin metrolla, junalla, bussilla, autolla, pyörällä kuin kävellenkin. Täällä pääset töihin vaikka veneellä.

Tarkemmat tiedot

Saneerausvuosi
2021
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Hissi

m
Yhteystiedot

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 22
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh. +358 9 347 3344

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

http://www.scanreal.fi

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta 10643396, Siltasaarenkatu 8-10

 
a