Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Itsehallintokuja 3, Etelä-Leppävaara, 02600 Espoo #10770235

Vuokrattavana pääkonttoritilaa huippumodernista toimistotalosta Leppävaarasta. Muuntojoustavat tilat suurellekin yritykselle, joissa mm. oppiva valaistus sekä ensiluokkainen akustiikka. Rakennus tuottaa yli puolet energiankulutuksestaan maalämmöllä.

Osoite
Itsehallintokuja 3, 02600 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
1529 m2
Tilajako
Jaettavissa
Muuta
COLONY LEPPÄVAARA sijaitsee ihanteellisella paikalla Kehä 1:n ja Turun moottoritien risteyksessä. Työmatkat sujuvat vaivattomasti myös junalla ja bussilla, sekä nykyisin myös uudella Raide-Jokerin pikaraitiovaunulla. Työmatkapyöräilijöille on erinomaiset sosiaalitilat ja HSL:n kaupunkipyöräasemakin sijaitsee aivan sisäänkäynnin vieressä.

Toivota asiakkaasi tervetulleeksi valoisassa loungessa, vaihda kuulumiset tiimisi kanssa modernilla Colony Lounge-alueella ja uppoudu sitten keskittymistä vaativiin tehtäviin kaikessa rauhassa omassa toimistossasi. Tapaamisten välissä voit poiketa naapurissa Suomen suurimman kauppakeskus Sellon kaupoissa ja ravintoloissa.

Lisäksi haluamme panostaa vuokralaiskokemukseen myös vihreiden arvojen pohjalta: COLONY LEPPÄVAARAlle on myönnetty WWF:n Green Office -sertifikaatti ja LEED v4 Gold -ympäristösertifikaatti. Jopa puolet energian kokonaistarpeesta tuotetaan paikallisesti uusiutuvilla energialähteillä. Toimiston energiatehokkuus on Suomen ylintä kärkeä.
Vapautuu
Kysy
Kerros
2

Jaettavissa

Ota yhteyttä

Juhola Asset Management Oy

Linnoitustie 3 02600 Espoo
Näytä puhelinnumero 040 5333 055

  https://www.juhola.com
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Itsehallintokuja 3, Espoo