Takaisin

Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Itsehallintokuja 4-6, Leppävaara, 02600 Espoo 10682563

Polaris Business Park on täyden palvelun toimistokokonaisuus Espoon Leppävaarassa. Tarvitsipa työyhteisösi huoneita, avotilatoimistoa tai jotakin siltä väliltä, sopivat toimitilaratkaisut löydät Polaris Business Parkista.

Osoite
Itsehallintokuja 4-6, 02600 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
234 - 908 m2
Virtuaaliesittely
Kiinteistö
Polaris koostuu kolmesta toimistokiinteistöstä ja parkkitalosta. Vuonna 2008 valmistuneessa kohteessa on yhteensä noin 17 700 me laadukasta toimistotilaa.
Sijainti
Polaris Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla Turun moottoritien läheisyydessä, Leppävaaran keskustan vieressä. Liikuitpa sitten omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla tai vaikkapa pyörällä, Polarikseen on aina helppo tulla. Suunnitteilla oleva Raide-Jokeri parantaa edelleen yhteyksiä metron ja Kehäradan suuntaan.
Uutuuspalvelu; shuttlebus Leppävaaran ja Polariksen välillä aamuisin ja iltapäivisin Polariksen työmatkalaisille.
Ympäristö
Mainion sijainnin lisäksi Leppävaara on pääkaupunkiseudun merkittävimpiä kaupunkikeskuksia ja kehittyy ripeästi. Se on jo nykyisin tiiveimmin rakennettu alue Pasilan jälkeen ja yksi tärkeimmistä keskuksista työpaikkojen ja palveluiden näkökulmasta.
Pysäköinti
Polariksen autohallissa on parkkipaikkoja 600:lle autolle ja pihassa on asiakas- ja vieraspaikkoja vielä 60 lisää.
Palvelut
Polaris Business Park tarjoaa vuokralaisilleen erinomaiset liiketoiminnan tukipalvelut, jotka helpottavat arkea ja auttavat viihtymään. Laaja palvelutarjonta tukee päivittäisiä toimia ja voit keskittyä olennaiseen. Palvelutarjontaan kuuluu aulapalvelu, edustustilat, ravintola, toimistopalvelut, kuntosali, siivouspalvelut, pysäköinti, autopesu sekä Polariksen omat polkupyörät
Kulkuyhteydet
15 min. lentoasemalle ja 20 min. Helsingin keskustaan. Bussit 202, 113, 505 ja 502 pysähtyy aivan Polariksen edessä. Paikallisjunat Y, U, L, E ja A pysähtyvät Leppävaaran juna-asemalla, josta kävelet tai saavut bussilla Polarikseen nopeasti. Polariksen edessä on myös Alepa kaupunkipyörä asema.
Vuokralaisia
Polariksessa on hyvin kansainvälinen tunnelma ja vuokralaisina kymmeniä erialojen asiantuntijayrityksiä kun PartyLite Oy, Provad ja Reckitt Benckiser Nordic.
Muuta
Polariksessa on erinomaiset edellytykset työmatkapyöräilylle. Pyöräilijöiden käytettävissä ovat yhteiskäyttöiset pukeutumis- ja peseytymistilat sekä lukittava pyöräparkki.
Rakennusvuosi
2008

Näkyvällä paikalla

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Itsehallintokuja 4-6, Espoo

m
Yhteystiedot

Juhola Asset Management Oy

Kare Suojanen, Business Park Manager
+358 50 588 6837

 http://www.polarispark.fi
a