Videoesittely
Liiketila sisäkuva
Liiketila sisäkuva

Vuokrataan liiketilat - Pirkkala

Myymälä- / liiketila B2-14, Saapastie 2, Partola, 33950 Pirkkala #10783084

2. kerroksen myymälätila liukuportaiden yläpuolella. Vuokra 1785 € / kk.

Osoite
Saapastie 2, 33950 Pirkkala
Tilatyyppi
Liiketilaa
105 m2
Vuokra
1785 €
Kiinteistö
Veskassa on monipuolinen palvelutarjonta. Ravintolatarjonnan ja palvelevien liikkeiden lisäksi Veskan toisessa kerroksessa toimii koko perheen hyvinvointi- ja liikuntakeskus, jossa on kattavasti hyvinvoinnin, terveyden, kauneudenhoidon ja liikunnan palveluita. Veska palvelee viikon jokaisena päivänä.

Strategia on ollut koota yhteen asiakkaita kiinnostavia toimijoita, joiden tuotteet ja palvelut ostetaan pääasiassa paikan päältä verkkopalvelujen sijaan. Näihin sisältyy esimerkiksi ravintolat, kuntoilu ja näitä tukevat hyvinvointipalvelut. Veskan vetovoimaisuudesta kertoo vuokralaisten pitkät vuokrasuhteet kauppakeskuksessa.

Energiatehokkuusluokka A:n rakennuksessa on BREEAM-sertifiointi sekä katolla kesällä 2023 rakennettu Pirkkalan suurin aurinkopaneelikenttä. Ympäristöluokitus on vastuullisuuden arviointimenetelmä rakennuksille, jolla konkretisoidaan pitkäjänteinen vastuullisuustyö ja todennetaan kiinteistöjen ympäristötehokkuus.

Vuokrattava pinta-ala yli 24 000 m2
Kävijöitä vuosittain noin 2,7 miljoonaa
Ympäristö
Kauppakeskus Veska sijaitsee keskeisellä paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, valtatie 3 läheisyydessä. Valtatie (E12) mahdollistaa loistavat yhteydet mm. Helsingin, Tampereen, Nokian ja Vaasan suuntaan. Partolan ohittää päivittäin yli 44 000 autoa.

Kiinteistön vierestä, Saapastieltä kulkee Tampereen seudun joukkoliikenteen bussinumerot 12, jolla on mahdollista tulla aivan kauppakeskuksen eteen. Lisäksi Partolan alueelta pääsee bussinumeroilla 11, 30 ja 31.
Pysäköinti
Kauppakeskus Veskassa on tilava noin 500 henkilöauton parkkialue, jossa on kolmen tunnin ilmainen pysäköinti asiakkaille parkkikiekkoa käyttämällä. Vuokralaisille on oma pysäköintialue, jossa ei ole aikarajoitusta. Kauppakeskuksen pääovilla on myös invapysäköinti.
Palvelut
Veskassa on monipuolinen palvelutarjonta. Avainvuokralaisia ovat muun muassa Verkkokauppa.com, JYSK, Scandinavian Outdoor, Burger King, Hoplop sekä Peten koiratarvike. Partola on tunnettu kauppa-alueena, tarjoten Pirkkalalle ja kaupunkiseudulle kasvupotentiaalia. Kauppakeskuksen toimijoiden lisäksi Partolan alueelta löytyy paljon tavarataloja, marketteja ja ravintoloita, esimerkiksi Prisma, Citymarket, Lidl, Bauhaus, Motonet sekä Tokmanni.
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
2003
Saneerausvuosi
2024
Kerros
2
Huoneiden lukumäärä
1
Energiatehokkuusluokka
A
Ota yhteyttä

Meijou Oy

Saapastie 2
Näytä puhelinnumero +358 40 555 5413

Marko Kuusisto
Toimitusjohtaja
Näytä puhelinnumero +358 20 1980 200

"Energiatehokkaassa rakennuksessa on BREEAM-sertifiointi sekä katolla kesällä 2023 rakennettu Pirkkalan suurin aurinkopaneelikenttä."

  https://veska.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Saapastie 2, Pirkkala

 

B2B palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin