Vuokrataan toimistotilat, toimistohotelli - Espoo

Pihatörmä 1A, Olari, 02240 Espoo #10780532

Verkostoidu, työskentele ja tee yhteistyötä ammattimaisessa Regus Länsikeskus - toimistohotellissamme Regus Länsikeskus

Osoite
Pihatörmä 1A, 02240 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
5 - 100 m2
Toimistohotelli
5 - 100 m2
Yhteensä
5 - 992 m2
Tilajako
Jaettavissa
Kiinteistö
Reguksen kohteessa Regus Länsikeskus, valittavanasi ovat seuraavat:

Toimisto: Yksityiset, kokonaan kalustetut ja täysin varustellut toimistot yhdelle ihmiselle tai koko yritykselle ja täysin räätälöitävissä tarpeitasi vastaavalla tavalla. Voit valita esimerkiksi täyden palvelun, kustomoidun toimistotilan, väistötilan tai päivätoimiston – tilat ovat käytössäsi aina kun niitä tarvitset.

Coworking: Coworking-tilat on suunniteltu yhteistyön tekemiseen ja kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon. Varaa itsellesi vakituinen työpöytä tai valitse jokin vapaana olevista aina saapuessasi, ja hyödynnä uudet liiketoimintamahdollisuudet.

Kokoustilat: Kokoustilamme tarjoavat täydelliset puitteet seuraavaa myyntipuhetta, haastattelua tai työpajaa varten. Niihin sisältyy uusin tekniikka, sujuvuuden varmistava ystävällinen tukitiimi ja mahdollisuus catering-palveluun.

Virtuaalitoimisto: Reguksella on virtuaalitoimistoja maailman suurimmissa kaupungeissa, joten voit edustaa yritystäsi ammattimaisesti. Valitse uusi virtuaaliosoite nyt ja luo sinulle sopiva jäsenyyssuunnitelma valinnaisilla posti- ja puhelinvaihdepalveluilla.

Jäsenyys: Valittavanasi on useita erilaisia vaihtoehtoja toimisto- ja coworking-jäsenyyksistä lounge-jäsenyyksiin. Olipa työskentelytyylisi millainen hyvänsä, tarjoamamme joustavuuden ja vapauden ansiosta löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Astu vain sisään yhteen globaaliin verkostoomme kuuluvista kohteistamme ja aloita työt – aina silloin kun sinulle sopii.

Kuvat ovat eri keskuksistamme, eivätkä välttämättä vastaa juuri kyseessä olevaa kohdetta.

Kaikki hinnat ovat aloitushintoja, ja lopullinen hinta riippuu valinnoista ja sisällytetyistä palveluista.

Tiedustele nyt
Sijainti
Pakene Helsingin keskustan häiriötekijöitä Espoossa sijaitsevaan työtilaan, jossa keskittyminen on helppoa. Tämä Pihatörmä 1A:ssa sijaitseva toimipaikka tarjoaa kodin nopeasti kasvavalle ja monipuoliselle liikeyhteisölle, ja Länsiväylän moottoritien myötä pääkaupunki on vain lyhyen ajomatkan päässä.

Aja tai pyöräile töihin ja pysäköi toimipaikan pysäköintialueelle ennen työpäivän aloittamista valoisassa, tilavassa ja yhteistyöhenkisessä ympäristössä. Pidä työpajoja, tapaa asiakkaita tai verkostoidu tyylikkäissä ja mukavissa sisätiloissa. Töiden jälkeen voit nauttia läheisen Tapiolan monista virkistysvaihtoehdoista, jotka sopivat erinomaisesti asiakkaiden kestitsemiseen.
Vapautuu
Kysy
Kerros
3

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Hissi

Ota yhteyttä

Regus

IWG Group:
Näytä puhelinnumero +358 942411486

Regus on maailman suurin joustavien työtilojen tarjoaja, joka täyttää niin suurien kuin pienienkin yrityksien tarpeet. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä olennaiseen ja mahdollisuuden työskennellä missä itse haluaa - oli se sitten kotona, matkalla tai toimistossa. Yrityksemme toimii yli 3000 toimipisteessä, 120 maassa ja 900 kaupungissa ympäri maailmaa.
Regus tarjoaa ratkaisun kaikkiin tarpeisiisi, toimialasta tai budjetista riippumatta. Tarjoamme joustavia ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä sopimuksia. Voit valita yksityisen, jaetun tai vaikka avoimen työtilan, joka on auki ympäri vuorokauden. Lisäksi Reguksen business lounget, kokoushuoneet, videokonferenssitilat ja asiantuntevat tukipalvelut ovat saatavilla edullisesti aina silloin, kun niitä tarvitset. Laajan tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta voimme yksilöidä palvelun juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.
Reguksella on vapaita toimitiloja ympäri Suomea viihtyisissä toimistohotelleissa. Valmiiksi kalustetut toimistot tarjoavat kaiken mitä tarvitset työskentelemisen välittömään aloittamiseen ja ne ovat kustannustehokas vaihtoehto perinteisille toimistotiloille. Mikäli haluat säästää aikaa ja vaivaa, toimistohotelli tarjoaa erinomaisen ratkaisun. Vuokratessasi toimitilat Regukselta saat täyden palvelun paketin, jolloin voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin käytännön asioiden hoitamisen kuten siivouksen tai kahvimaidon ostamisen sijaan. Reguksen työpiste ei vaadi suuria sijoituksia vaan maksat ainoastaan niistä työpisteistä, joita tarvitset, ja voit lisätä tai vähentää työpisteiden määrää helposti ja nopeasti tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä ja tule vierailulle.

Pyydä lisätietoa

Kohteesta Pihatörmä 1A, Espoo

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT