Videoesittely

Vuokrataan toimistotilat - Jyväskylä

Nisulankatu 78, 40720 Jyväskylä #10627726

Start Up Leipomon toimistotilat tarjoavat vaivattoman hankkia kustannustehokkaat toimistotilat palveluineen. Keskustan äärellä olevassa kiinteistössä on n. 20 yrityksen yhteisö, jonka kanssa on helppo verkostoitua.

Osoite
Nisulankatu 78, 40720 Jyväskylä
Tilatyyppi
Toimistotilaa
10 - 270 m2
Pohjapiirros
Kiinteistö
Leipomon kiinteistössä yrityksillä on käytössään hyvin varustellut toimisto- ja neuvottelutilat. Huoneiden lisäksi yrityksillä on käytössään sosiaalitilat ja keittiö. Tilavuokraan sisältyy ylläpidetty ja palomuurilla suojattu nopea tietoliikenneyhteys. Langaton verkko kattaa koko talon sisältäen yrityksen oman verkon lisäksi erillisen vierailijaverkon. Myös yhteisten tilojen siivous sisältyy vuokraan. Toimistokalusteita voi saada osittain myös vuokraan sisältyvänä.

Kiinteistöllä on takanaan värikäs historia ennen nykyistä käyttötarkoitusta.Vuonna 1949 kiinteistöön valmistui laukaalaisten maanviljelijöiden perustama keskusleipomo. Kuusi vuotta myöhemmin toimintaa laajennettiin leipämyymäläksi. Kiinteistö muunnettiin vuonna 1967 Jyväskylän yliopiston fysiikanlaitoksen käyttötarkoituksiin sopivaksi. Fysiikan väki toimi tiloissa vuoteen 1996 saakka. 2000-luvulla Leipomon kiinteistö on ollut pääosin toimistokäytössä.
Sijainti
Leipomo sijaitsee erinomaisella paikalla, keskustan välittömässä läheisyydessä. Nisulankatu 78 on lähellä kaikkea, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Leipomoon on helppo saapua niin pyörällä, kävellen kuin autollakin.

Tule tutustumaan paikan päälle!

Terveisin Juha Takala
Vapautuu
Kysy
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Näkyvällä paikalla

Liitetiedostot

Ota yhteyttä

Realtrust Oy Jyväskylä

Juha Takala
Puh. Näytä puhelinnumero 050 5748434

Toimisto
Nisulankatu 78
40720 JYVÄSKYLÄ

  http://www.realtrust.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Nisulankatu 78, Jyväskylä

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin